Kiilto Erotuskaista 8 50 jm

Solumuovinen, tarrakiinnitteinen erotuskaista lattiarakenteiden erottamiseen pystyrakenteista. Paksuus 8 mm, korkeus 100 mm.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Erotuskaista 8 on polyeteenistä valmistettu tuote, joka on tarkoitettu erottamaan lattiatasoitekerros ympäröivistä pystyrakenteista.
Kiilto Erotuskaistaa käytetään uivien dB- ja lämpölattioiden yhteydessä. Se mahdollistaa uivan tasoitelattian lämpö- ja kutistumisliikkeet. Erotuskaista 8 ehkäisee askeläänten kulkeutumisen muihin rakennusosiin.
Alustan päältä tulee poistaa mahdolliset epätasaisuudet. Pinnan tulee olla kuiva.

Käyttöohje

Kiilto Erotuskaista asennetaan pystypinnan ja lattian liittymäkohtaan.
Kaistan takapuolella on tarra, joka kiinnittää kaistan pystypintaan. Etupuolella on taiteltu lieve, joka avautuessaan tiivistää rajapinnan. Lieve voidaan tarvittaessa teipata alustaan.
Putkien yms. ympärille tulee asentaa esim. solumuovista valmistettu putkieriste, joka erottaa tasoitekerroksen läpivienneistä.

 

Rullan koko8 x 100 mm x 50 jm
Pakkaus Säkki, jossa 500 jm 
Rullan paino n. 1,3 kg, säkki n. 13 kg 
Materiaali 100% vaahdotettu polyeteeni, lieve polyeteenikalvo 
Paino n. 26 g/jm 
Väri  Sininen 

 

 

 

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.