Kiilto Easy Remover
Käyttövalmis tapetinpoistoaine

Käyttövalmis, valumaton, hajuton poistoaine selluloosa-, tärkkelysliisterillä tai esim. Kiilto NoWo tai Kiilto Combi Seinäliimalla kiinnitettyjen paperi- ja non-woven-taustaisten tapettien irrotukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • käyttövalmis, valumaton, pitkä vaikutusaika
  • paperi-, paperipohjaisten vinyylitapettien ja kuitutapettien irroittamiseen
  • 4-5 m²/l

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Easy Remover on käyttövalmis poistoaine selluloosa- ja tärkkelysliisterillä kiinnitettyjen paperi- tai non-woven -taustaisten tapettien irroitukseen. - täyttää rakennusmateriaalin M1-päästöluokituksen - käyttövalmis, ei liukenemisen odotusta - hyvät levitysominaisuudet - hyvä kostutuskyky - pitkä tehoaika

PakkauskokoEAN-koodi
5 l 6411513197059
10 l 6411513197103
15 l 6411513197158
Käyttölämpötila

+18...20 °C

Pakkauskoot

5 l, 10 l, 15 l

Riittoisuus

4-5 m²/l

Tiheys/ominaispaino

n. 1,03

Varastointi

Avaamattomana yli +1°Clämpötilassa 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä. Avattu astia käytettävä viikon kuluessa.

pakkasenkestävyys

Jäätyvä

Käyttöohje

Tapetinpoistoa levitetään runsaasti, 1 l/4–5 m², annetaan vettyä tapetin imukyvystä riippuen 15–60 min. Kun tapetti on turvonnut ja irtoaa voidaan aloittaa vuotien poisto. Jos tapettikerroksia on useita, toistetaan käsittely tarvittaessa tai asetetaan muovikalvo tuoreen Easy Remover päälle läpivettymisen varmistamiseksi. Ennen tapetinpoiston levitystä pesunkestävät tapetit karhennetaan. Vinyylitapeteista poistetaan muovipinta ja palstautuvista tapeteista pintakerros läpivettymisen varmistamiseksi. Kosteusarat lattiamateriaalit on suojattava käsittelyn ajaksi. Huoneen ja käsiteltävän pinnan lämpötila +18...20 °C Kiinnitettäessä tulee olla huoneen normaali lämpötila. Easy Remover on annettava lämmitä samaan lämpötilaan. Vallitsevat olosuhteet kuten huoneen ja tapetin lämpötila, alustan laatu ja kosteus sekä ainemäärä vaikuttavat voimakkaasti poistotulokseen. Suosituksiemme numeroarvoja voidaan siten käyttää vain lähtökohtana.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu