Kiilto Durable
Lasikuitutapettiliima

Helppokäyttöinen seinäliima lasikuitutapetin, pinnanvahvistuskankaan ja juuttikudosten kiinnitykseen. Päällemaalattavissa 1 vrk:n kuluttua.

Edut ja ominaisuudet

  • valumaton, helppokäyttöinen
  • lasikuitutapetin, pinnanvahvistuskankaan ja juuttikudosten kiinnitykseen
  • 4-5 m²/l
  • päällemaalattavissa 1 vrk:n jälkeen

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vähäpäästöinen M1-luokiteltu liima lasikuitu ja juuttikudosten kiinnitykseen kuivissa sisätiloissa. Soveltuu myös paperipohjaisten tekstiili- ja vinyylitapettien liimaukseen. Ei täysmuovisille materiaaleille.

PakkauskokoEAN-koodi
5 l 6411511278057
15 l 6411511278156
Alustan kosteus

puu: 8–12 %, betoni: max. 3 p-% tai alle 85 % RH

Käyttölämpötila

+18–20 °C

Pakkauskoot

1 l, 5 l, 15 l

Riittoisuus

4–5 m²/l

Tiheys/ominaispaino

n. 1,05

Tyyppi/sideaine

PVAc-dispersio ja tärkkelys

Työskentelyaika

Imevä alusta 15–20 min, maalattu alusta max. 30 min. Huom. märkäliimaus! Liimamäärä, alusta ja olosuhteet vaikuttavat voimakkaasti työskentelyajan pituuteen.

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä. Avattu astia käytettävä 1 kuukauden kuluessa.

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Kiinnitettäessä tulee olla huoneen normaali lämpötila. Sekä tapetin että liiman on annettava lämmitä tähän lämpötilaan. Kiinnitysalustan on oltava kuiva, tasainen, kiinteä ja puhdas. Pohjusta erittäin huokoiset alustat vedellä ohennetulla liimalla. Hio ja pese maalatut pinnat esim. Kiilto Maalarinpesulla ja huuhtele hyvin ennen liimausta.

Noudata tapetinvalmistajan asennusohjeita. Levitä liima seinälle esim. maalarintelalla 1–2 vuodan alalle kerrallaan, kiinnitä ns. märkäliimauksena ja aseta vuodat puskusaumaan. Poista mahdolliset liimatahrat välittömästi kostealla liinalla tai sienellä painellen. Voimakas hankaaminen aiheuttaa helposti väri- ja kiiltomuutoksia tapettipintaan. Pintamaalaus voidaan suorittaa aikaisintaan vuorokauden kuluttua kiinnityksestä. Paperipohjaisille tekstiilitapeteille, joissa pintakuvion muodostavat yhdensuuntaiset langat, on liima levitettävä tapettiin.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu
Nordic Ecolabel