Kiilto Pro D4 Polyuretan
Säänkestävä puuliima

Erittäin kestävä puuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Korkea lämmönkesto. Liimaa puuta myös useisiin metalli- ja muovipintoihin. 1-komponenttinen, kosteuskovettuva.

Edut ja ominaisuudet

  • erittäin kestävä puuliima
  • soveltuu erinomaisesti ulkokalusteiden liimauksiin
  • vedenkestoluokka D4 (EN 204)
  • korkea lämmönkesto, jopa 70 °C
  • sisä- ja ulkokäyttöön
  • PUR-liima

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Puuliimaukset sisälle ja ulos. Toinen liimattavista pinnoista voi olla myös muovia tai metallia. Erilaisia muoveja ja metalleja liimattaessa tulee tartunta varmistaa esim. koeliimauksella. Ei sovellu kantavien rakenteiden liimaukseen. Liima on 1-komponenttinen kosteuskovettuva liima puumateraalien liimaukseen. Tuote kestää hyvin lämpöä ja sopii erinomaisesti vedenkestoa vaativiin liimauksiin.

PakkauskokoTuotekoodiEAN-koodi
3/4 l T1106.935 6411511106756
Avoin aika

Maksimissaan 20–30 min

Liiman levitysmäärä

150–300 g/m²

Pakkauskoot

3/4 l

Puristusaika

2–4 tuntia

Puristuspaine

0.6–1.0 N/mm²

Puun kosteus

6–20 % (suosittelemme n. 12–15 % kosteutta)

Tiheys/ominaispaino

n. 1.2 kg/dm³

Tyyppi/sideaine

Polyuretaani

Varastointi

Avaamattomana +20 °C 6 kuukautta

Värit

Läpikuultava, kuivuttuaan vaalea. Tuote sisältää UV-valossa hohtavaa merkkiainetta.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat liasta ja pölystä. Levitä liima yksipuolisesti tasaiseksi kerrokseksi. Paina liimattavat pinnat avoimen ajan puitteissa yhteen ja pidä paikoillaan puristusajan kunnes liima on sitonut. Poista tuoreet liimatahrat kuivalla rievulla ja puhdista pinnat asetonilla tai ksyleenillä. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Huoneen, materiaalin ja liiman lämpötila +18–20 °C. Liimattaessa tulee olla normaali huonelämpötila. Sekä materiaalien että liiman on annettava lämmetä tähän lämpötilaan. Vallitsevat olosuhteet, kuten esim. huoneen, liiman ja materiaalien lämpötila, ilman kosteus, materiaalin laatu ja kosteus sekä liimamäärä vaikuttavat voimakkaasti sitomisnopeuteen ja kuivumiseen. Suosituksiamme voidaan siten käyttää vain lähtökohtana.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu