Kiilto Pro Clear
Kirkas liima- ja tiivistemassa

Kirkas, elastinen ja helppolevitteinen liima- ja tiivistemassa sisä- ja ulkotiloihin. Hyvä alkutartunta. Esim. WC-istuimen kiinnitys, peilit, lasitiilien asennus. Tuote soveltuu myös luonnonkiville sekä liikuntasaumauksiin. 1-komponenttinen.

Edut ja ominaisuudet

  • Hyvä alkutartunta, kirkas, elastinen
  • Liimaukset ja tiivistykset
  • Riittoisuus 5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna
  • Kuivuminen 3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk
  • Sisä- ja ulkotilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Yksikomponenttinen Kiilto Clear -liimamassa on silyylipolymeeriteknologiaan perustuva kirkas elastinen liima. Tuote sopii kiinnittämiseen sekä tiivistämiseen ulko- ja sisätiloissa. Esim. nopeaa kovettumista vaativat korirakenneliimaukset (auto, vene ja asuntovaunu), listoitusliimaukset, rakennuslevyjen kiinnitys sekä mekaaniselle kulutukselle alttiit liikuntasaumaukset.

PakkauskokoVäriEAN-koodi
290 ml väritön 6411512442297
Kovettumisnopeus

3 mm/vrk

Kovuus

Shore A 55

Käyttölämpötila

+5 - +35 °C

Lämmönkesto kuivana

-40 - +90 °C

Maksimi saumaliike

± 20 %

Murtolujuus

3,5 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

250 % (DIN 53504)

Pakkauskoot

290 ml

Riittoisuus

5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna.

Tiheys/ominaispaino

n. 1.1 kg/l

Tyyppi/sideaine

SMP polymeeri

Varastointi

Avaamattomana 12 kuukautta kuivassa paikassa, +10°C…+25°C lämpötilassa.

nahoittumisaika

n. 10 min (23 °C, RH 50 %)

olomuoto

Korkeaviskoottinen pasta

Käyttöohje

Käytettävien materiaalien on oltava pölyttömiä, kuivia sekä vapaita rasvasta ja öljystä. Tuote tarttuu erilaisiin kivipintoihin, betoniin, useimpiin metalleihin, puuhun, lasiin ja lasitettuihin pintoihin sekä epoksi- ja polyesteripintoihin. Eri muovilaaduilla on syytä tehdä tartuntakoe ennen varsinaista käyttöä. Leikkaa patruunan päässä oleva kartio auki. Kierrä pursotuskärki paikoilleen ja leikkaa kärki halutun saumaleveyden kokoiseksi. Tuote levitetään joko käsi- tai paineilmatoimisella pistoolilla ja tarvittaessa tasoitetaan kostutetulla lastalla haluttuun muotoon. Liimattaessa levitetään raitoina ja tarvittaessa levitetään tasaiseksi lastalla. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Kovettumaton tuote voidaan poistaa ksyleenillä tai asetonilla. Kovettunut tuote vain mekaanisesti. Tuote voi muuttaa hieman väriä äärimmäisissä olosuhteissa. Ei suositella käytettäväksi lasitusmassana (lasin kiinnitys tai saumaus ikkunakarmiin).

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.