Hapan pesuaine keraamisten laattapintojen käyttöönottopuhdistukseen ja ns. laastihunnun ja muiden laastijäänteiden poistoon lasituksen päältä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro Clean Laattapesu soveltuu keraamisten laatta- ja happamia aineita kestävien kivipintojen käyttöönottopuhdistukseen sekä ruosteen ja kalkkisaostumien poistoon keraamisilta laattapinnoilta sekä saniteettiposliinista. Kiilto Pro Clean Laattapesu on syövyttävää. Ei saa käyttää marmorille eikä kalkkikivelle.

PakkauskokoEAN-koodi
500 ml 6411511976502
Pakkauskoot

0,5 l muovipullo

Tiheys/ominaispaino

1,0 kg/l

Tyyppi/sideaine

Metaanisulfonihappoa
ionittomia tensidejä (<5 %)

Varastointi

Varastointi yli +1°C tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa max. 3 vuotta. Ravistettava ennen käyttöä.

pH

laimentamattomana n. 1

Käyttöohje

Kastele puhdistettava pinta aina ennen aineen levitystä. Normaalikäytössä Kiilto Pro Clean Laattapesu laimennetaan 25–50 ml/5 l haaleaa vettä, käytä muoviastiaa. Levitetään puhdistettavalle pinnalle ja annetaan vaikuttaa 10–20 min, jonka jälkeen huuhdellaan runsaalla vedellä. Harjan tai sienen käyttö parantaa ja nopeuttaa aineen vaikutusta. Pinttyneen ruosteen tai kalkin poistoon voidaan Kiilto Pro Clean Laattapesua käyttää laimentamattomana.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu