Kiilto Pro Acryl
Akryylimassa

Vähäemissioinen M1-luokiteltu tiivistysaine. Rakenteiden välisten saumojen tiivistyksiin. Sopii myös sisäpintojen halkeamien korjauksiin. Maalattavissa, kellastumaton. Soveltuu ulos, kun maalataan päälle.

Edut ja ominaisuudet

  • M1-luokiteltu tiivistysaine, kellastumaton, vesiohenteinen
  • Tiivistykset
  • Riittoisuus 5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna
  • Pölykuiva 20-30 min/+20 °C, päällemaalattavissa 1 vrk:n kuluttua
  • Kuivat sisätilat, päällemaalattuna myös ulos  

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Acryl on yksikomponenttinen akryylimassa saumoihin ja tiivistykseen. Soveltuu esimerkiksi ovien ja ikkunoiden kehysten ja muiden rakenteiden välisiin saumoihin sekä erilaisten nurkkien, saumojen ja sisäverhouslevyjen saumoihin, ja halkeamien korjauksiin. Voidaan maalata. Täyttää tuotestandardin EN 15651-1:2012 vaatimukset.

PakkauskokoVäriTuotekoodiEAN-koodi
310 ml valkoinen T2444.926 6411512444291
600 ml valkoinen T2444.933 6411512444604
Kovettumisnopeus

Pölykuiva 20–30 min/+20 °C, päällemaalattavissa 1 vrk:n kuluttua. Kovettumisaika on 1 - 2 viikkoa sauman koosta riippuen.

Kutistuma

max.20 %

Lämmönkesto kuivana

-20 °C … + 70 °C

Maksimi saumaliike

max. 10 % sauman leveydestä

Pakkauskoot

310 ml, 600 ml

Riittoisuus

5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna

Tiheys/ominaispaino

n. 1,7 kg/dm³

Tyyppi/sideaine

Akryylidispersio

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa. Parasta ennen päiväys on patruunassa.

Käyttöohje

Saumausalustan on oltava pölytön ja rasvaton. Sauman pohjatäytteenä voi käyttää umpisoluista muoviprofiilia.

Leikkaa patruunan päässä oleva kartio auki. Kierrä pursotuskärki paikoilleen ja katkaise se halutun kokoiseksi. Saumausalustan on oltava pölytön ja rasvaton. Purista massa saumaan ja tasoita se välittömästi kostutetulla lastalla tai sormenpäällä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Nordic Ecolabel