Kiilto Acryl Akryylimassa

Rakenteiden välisten saumojen tiivistysaine. Sopii myös sisäpintojen halkeamien korjauksiin. Maalattavissa. Soveltuu ulos, kun maalataan päälle.

Edut ja ominaisuudet

  • erilaisten rakenteiden tiivistyksiin
  •  halkeamien tiivistyksiin ja korjauksiin
  •  vesiohenteinen
  •  päällemaalattavissa
  •  päällemaalattuna myös ulkokäyttöön

   

Linkit

Dokumentit

Tuotetiedot
Käyttöala

Kiilto Acryl on yksikomponenttinen akryylimassa saumoihin ja tiivistykseen. Soveltuu esimerkiksi ovien ja ikkunoiden kehysten ja muiden rakenteiden välisiin saumoihin sekä erilaisten nurkkien, saumojen ja sisäverhouslevyjen saumoihin, ja halkeamien korjauksiin. Voidaan maalata. Täyttää tuotestandardin EN 15651-1:2012 vaatimukset.

Pakkauskoko Tuotekoodi EAN-koodi
310 ml T2444.926 6411512444291
Tekniset tiedot
Kovettumisnopeus

Pölykuiva 20–30 min/+20 °C, päällemaalattavissa 1 vrk:n kuluttua. Kovettumisaika on 1 - 2 viikkoa sauman koosta riippuen.

Kutistuma

max.20 %

Lämmönkesto kuivana

-20 °C … + 70 °C

Maksimi saumaliike

max. 10 % sauman leveydestä

Pakkauskoot

310 ml

Riittoisuus

5 x 5 mm saumaa, n. 12 m/patruuna

Tiheys/ominaispaino

n. 1,7 kg/dm³

Tyyppi/sideaine

Akryylidispersio

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa. Parasta ennen päiväys on patruunassa.

Käyttöohjeet ja turvallisuus
Käyttöohje

Saumausalustan on oltava pölytön ja rasvaton. Sauman pohjatäytteenä voi käyttää umpisoluista muoviprofiilia.

Leikkaa patruunan päässä oleva kartio auki. Kierrä pursotuskärki paikoilleen ja katkaise se halutun kokoiseksi. Saumausalustan on oltava pölytön ja rasvaton. Purista massa saumaan ja tasoita se välittömästi kostutetulla lastalla tai sormenpäällä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Sertifikaatit
CE-merkki
Nordic Ecolabel