Kiilto Pro 96 Polar
Pakkasenkestävä puuliima

D2-luokan yleisliima puutöihin, kalusteasennuksiin ja parkettien ponttiliimauksiin. Liima kestää pakastumista -40 °C ja lämmettyään on taas käyttökelpoinen.

Edut ja ominaisuudet

  • pakkasenkestävä
  • lautaparketin ja laminaattilattioiden ponttiliimauksiin
  • voidaan varastoida myös kylmässä
  • yleisliima puutöihin ja kalusteasennuksiin
  • liimaa vanerin ja lastulevyn lisäksi myös pahvia, paperia, kangasta ja nahkaa
  • PVAc-pohjainen

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro 96 Polar on pakkasenkestävä PVAc-puuliimaliima laminaattilattioiden ja lautaparkettien ponttiliimauksiin, kalusteasennuksiin ja itsekoottavien huonekalujen kasaukseen. * läpikuultavan vaalea liimasauma * liiman juoksevuus sopiva laminaattipontille * ei pakkasarkaa * sekä lastulevy- että MDF- ja HDF-levyrunkoisille laminaattilattioille * kosteudenkestoluokka D2

PakkauskokoEAN-koodi
0,75 l 6411511996753
Ilman kosteus

50 % SK

Käyttölämpötila

+18…+20 °C

Pakkauskoot

3/4 l

Puun kosteus

8…12 %

Riittoisuus

n. 15–20 m²/l pontin koosta riippuen

Tiheys/ominaispaino

n. 1,0 kg/l

Tyyppi/sideaine

PVAc -dispersio

Varastointi

Avaamattomana 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

pH

n. 5

Käyttöohje

Huomioi lattialaminaatin ja lautaparketin valmistajan antamat materiaalin varastointia ja asennusta sekä aluslattiaa ja sen kosteutta koskevat ohjeet. Muista välysten mitoitus kiinteisiin rakenteisiin asennuksen yhteydessä. Leikkaa liimapullon nokka ponttiin sopivaksi, levitä Kiilto Pro 96 Polar -liimaa runsaasti naaraspontin uraan koko pituudelta sekä pitkällä- että päätysivulla. Naputtele lauta heti paikoilleen lyöntikapulalla tai raudalla. Etene lauta laudalta ja tee läpiviennit ja kolot asennusohjeen mukaan. Pyyhi saumasta tai pontista pursunut liima tuoreena pois puhtaalla kostealla rievulla. Anna ponttiliimauksen kuivua vähintään 12 tuntia ennen lattian käyttöönottoa ja välyskiilojen poistoa. Tilan, materiaalin ja liiman lämpötila +18…+20°C Puun kosteus 8…12 % Ilman kosteus 50 % SK

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu
Nordic Ecolabel