Kiilto Pro 66
Yleis-/Puuliima

Erittäin monikäyttöinen yleisliima, joka soveltuu mm. puutöihin sekä kalusteasennuksiin. Erinomainen tartunta useisiin materiaaleihin, kuivuu nopeasti.

Edut ja ominaisuudet

  • yleisliima rakentamisen ja kodin kaikkiin liimauksiin
  • vesiohenteinen
  • liimaa vanerin ja lastulevyn lisäksi myös pahvia, paperia, kangasta sekä nahkaa

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vesiohenteinen PVAc yleisliima, puun, paperin, kartongin, kankaan ja keramiikan liimaamiseen toisiinsa. Sopii lautaparketin ponttiliimaukseen. Täyttää rakennusmateriaalien M1 päästöluokituksen. Liima sitoo nopeasti lyhyellä puristusajalla. D2-luokan liimana Kiilto 66 soveltuu sisätilojen liimauksiin.

PakkauskokoEAN-koodi
0,33 l 6411511030334
0,75 l 6411511030754
3 l 6411511030303
10 l 6411511030112
15 kg 6411511030150
Alin kalvonmuodostuslämpötila

+ 5 - 8 °C

Avoin aika

5 - 10 min

Pakkauskoot

1/3 l ja 3/4 l muovipullot
3 l ja 10 l muoviastiat

Puristusaika

10 - 20 min (jännityksettömät kappaleet)

Puun kosteus

6 - 15 %

Tiheys/ominaispaino

n. 1 kg/dm³

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Viskositeetti

16500 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

pH

n.7

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan. Puristusaika on riippuvainen työskentelyolosuhteista. Liimasauma on kuivuttuaan vaalea. Liimatahrat poistetaan tuoreena vedellä kostutetulla rätillä pyyhkimällä.

Liimattaessa tulee olla normaali huonelämpötila. Sekä materiaalien että liiman on annettava lämmetä tähän lämpötilaan. Vallitsevat olosuhteet, kuten huoneen, liiman ja materiaalien lämpötila, ilman kosteus, materiaalin laatu ja kosteus sekä liimamäärä vaikuttavat voimakkaasti sitomisnopeuteen ja kuivumiseen.

Liima ei värjää puuta. Mikäli liiman joukossa tai liimattavilla pinnoilla on rautaa tai ruostetta, niin ne yhdessä puun uuteaineen kanssa saattavat aiheuttaa puun värjäytymisen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu