Kestopur 600/5
2-komponenttinen liuotinvapaa pu-liima

Kestopur 600/5 on 2-komponenttinen polyuretaaniliima metallien ja suodatinmateriaalien liimaukseen suodatinteollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Ilmansuodattimet
  • Ei sisällä liuottimia
  • Soveltuu koneelliseen levitykseen
  • Nopea

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestopur 600/5 on 2-komponenttinen, liuotinvapaa polyuretaaniliima, joka muodostaa lujan, mutta elastisen liimasauman. Kestopur 600/5 soveltuu hyvin koneelliseen levitykseen. Kovetteena käytetään Kestopur 200/S –kovetetta. Kestopur 600/5 soveltuu mm. puun, paperin ja eri metallien sekä eriste-materiaalien liimaukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestopur 600/5 IBC cont T2306.994
Kestopur 600/5 kontti T2306.992
Tiheys/ominaispaino

Hartsi n. 1.50 kg/dm³, kovete n. 1.20 kg/dm³.

Leikkauslujuus

-RST/RST 9 N/mm²

Murtolujuus

3 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

50 % (DIN 53504)

Kovuus

Shore D 20

Sekoitussuhde

5 paino-osaa Kestopur 600/5 –hartsia + 1 paino-osa Kestopur 200/S -kovetetta

Seosviskositeetti

3 800 mPas (Brookfield RVT 4/20, 20°C)

seoksen väri

beige

Purkkiaika

4 min (20°C, 50 % RH)

Avoin aika

max. 8 min sekoituksesta

Liiman levitysmäärä

200...600 g/m² materiaalista riippuen

Puristusaika

väh. 40 min / 20°C

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25) °C lämpötilassa 6 kuukautta. Sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Puhdista liimattavat pinnat hapettumista, rasvasta ym. liasta liuottimella tai hiomalla. Sekoita Kestopur–hartsi ja lisää siihen kovete huolellisesti sekoittaen. Levitä liima telalla, lastalla tai muulla levityslaitteella toiseen tai molempiin liimattaviin pintoihin. Poista tuoreet liimatahrat kuivalla rievulla ja puhdista pinnat asetonilla tai ksyleenillä. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Suosittelemme liimausta tehtäväksi huoneenlämpötilassa; liimaus voidaan tehdä myös kylmemmässä (jopa +5…+10°C), mutta tällöin kovettuminen hidastuu oleellisesti ja levitysominaisuudet heikkenevät.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Avainlippu