Kestopur 305/15
2-komponenttinen liuotinvapaa pu-liima

Kestopur 305/15 on 2-komponenttinen polyuretaaniliima kerroslevyrakenteisiin ulko-oviteollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu erinomaisesti automaattiseen raitalevitykseen. 

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestopur 305/15 on 2-komponenttinen, liuotinvapaa polyuretaaniliima, joka muodostaa lujan, mutta silti elastisen liimasauman. Liima on tarkoitettu koneelliseen levitykseen. Kovetteena käytetään Kestopur 200/S -kovetetta. Käyttökohteena mm. puun, eristemateriaalien, epoksiprimeroidun alumiinin ja kuitukomposiitin liimaus.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestopur 305/15 IBC cont T3389.994
Tyyppi/sideaine

Polyuretaani

Tiheys/ominaispaino

Hartsi: 1,5 g/cm³, Kovete: 1,2 g/cm³

Leikkauslujuus

RST 3 N/mm² (28 d 23 °C, 50 % RH)

Murtolujuus

7 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

25 % (DIN 53504)

Kovuus

Shore D 55

Sekoitussuhde

5 paino-osaa Kestopur 305/15 -hartsia +
1 paino-osa Kestopur 200/S -kovetetta

Viskositeetti

Hartsi: n. 8000 mPas, kovete:n. 200 mPas, (Brookfield RVT 20°C)

Purkkiaika

n. 15 min (120g, 20°C, 50 % RH)

Avoin aika

30 min (23 °C, RH 50 %)

Liiman levitysmäärä

160 - 300 g/m² materiaalista riippuen

Puristusaika

Vähintään 20 min / 55 °C

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25 )°C lämpötilassa kontissa (1000 l) 3 kuukautta, Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Liimattavat pinnat puhdistetaan hapettumista hiomalla, rasvasta ym. liasta Kiilto Clener 303:lla. Huolellisesti puhdistettu pinta voidaan karhentaa ja primeroida tarttuvuuden parantamiseksi. Hiontapöly on poistettava huolellisesti ennen liimausta. Kestopur 305/15 -hartsi sekoitetaan ennen käyttöä. Kestopur 200/S -kovete lisätään hartsiin ja sekoitetaan, kunnes liima on väriltään tasaista. Liima levitetään lastalla tai muulla levityslaitteella toiseen tai molempiin liimattaviin pintoihin. Tuoreet liimatahrat poistetaan kuivalla rievulla ja pinnat puhdistetaan Kiilto Cleaner 303:lla tai Kiilto Cleaner 300:lla. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Suosittelemme liimausta tehtäväksi huoneenlämpötilassa. Liiman avoimeen aikaan vaikuttavat lämpötila ja ilmankosteus. Liimaus voidaan tehdä myös kylmemmässä (jopa +10 °C), mutta tällöin puristusaika pidentyy oleellisesti ja levitettävyys heikkenee. Vastaavasti korotettu puristuslämpötila lyhentää puristusaikaa. Huomioi liiman lyhyt potlife. Taukojen aikana liimaa on valutettava tai pesu aloitettava n. 30 sekunnin kuluttua virtauksen pysähtymisestä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu