Kestopur 203/30 grey
2-komponenttinen liuotinvapaa pu-liima

Kestopur 203/30 grey on 2-komponenttinen polyuretaaniliima metallien, puun, eristemateriaalien ja kuitukomposiitin liimaukseen kerroslevyrakenteissa kuljetusvälineteollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Luja
  • Kestävä
  • Soveltuu koneelliseen levitykseen multikomponenttijärjestelmissä    

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote muodostaa lujan, mutta silti elastisen liimasauman. Soveltuu hyvin koneelliseen levitykseen. Liiman erityisominaisuus on erittäin sitkeä tartunta metallisiin pintoihin ja matala viskositeetti. Käyttökohteena mm. metallien, puun, eristemateriaalien ja kuitukomposiitin liimaus. Kovetteena käytetään Kestopur 200/S -kovetetta.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestopur 203/30 grey kontti T2563.992
GREEN CONTENT, uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuus

30 %

Tyyppi/sideaine

Polyuretaani

Tiheys/ominaispaino

Hartsi: 1,6 g/cm³, Kovete: 1,2 g/cm³

Värit

Harmaa

Leikkauslujuus

RST-RST 9 N/mm², Al ≥ 5 N/mm² (28 d 23 °C, 50 % RH)

Murtolujuus

7 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

25 % (DIN 53504)

Kovuus

Shore D 50

Sekoitussuhde

5 paino-osaa Kestopur 203/30 grey-hartsia +
1 paino-osa Kestopur 200/S -kovetetta

Viskositeetti

Hartsi: n. 14 000 mPas, Kovete: n. 250 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Seosviskositeetti

n. 5000 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Purkkiaika

n. 35 min (120g, 20°C, 50 % RH)

Avoin aika

max. 1 h (23 °C, RH 50 %)

Liiman levitysmäärä

150 - 500 g/m² materiaalista riippuen

Puristusaika

väh. 2 h 40 min (23 °C, RH 50 %)

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25 )°C lämpötilassa kontissa (1000 l) 6 kuukautta, pienemmissä astioissa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Liimattavat pinnat puhdistetaan hapettumista hiomalla, rasvasta ym. liasta Kiilto Cleaner 303:lla. Huolellisesti puhdistettu pinta voidaan karhentaa ja primeroida tarttuvuuden parantamiseksi. Hiontapöly on poistettava huolellisesti ennen liimausta. Tuote sekoitetaan ennen käyttöä. Kestopur 200/S -kovete lisätään tuotteeseen ja sekoitetaan, kunnes liima on väriltään tasaista. Liima levitetään lastalla tai muulla levityslaitteella toiseen tai molempiin liimattaviin pintoihin. Tuoreet liimatahrat poistetaan kuivalla rievulla ja pinnat puhdistetaan Kiilto Cleaner 303:lla tai Kiilto Cleaner 302:lla. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Suosittelemme liimausta tehtäväksi huoneenlämpötilassa. Liiman avoimeen aikaan vaikuttavat lämpötila ja ilmankosteus. Liimaus voidaan tehdä myös kylmemmässä (jopa +10 °C), mutta tällöin puristusaika pidentyy oleellisesti ja levitettävyys heikkenee. Vastaavasti korotettu puristuslämpötila lyhentää puristusaikaa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu
GREEN CONTENT 30 %