Kestokol KL/S
PVAc-liima

Kestokol KL/S on PVAc-liima reunalistoitukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • 1-komponenttinen
  • 12 kk varastointiaika

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol KL/S on erikoisliima PVAC-toimisille reunalistoituskoneille. Voidaan käyttää tuotteille kuten melamiinireunanauhat, viilunauhat ja laminaatti.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol KL/S 15 kg T1419.015
Värit

Valkoinen, kuivuttuaan läpikuultava

Viskositeetti

12.000 mPas (Brookfield RVT, 20° C)

Käyttöolosuhteet

Liiman kuivauslämpötila: Enintään 285 °C
Kuumailmalämpötila liiman aktivoimiseksi: 250 - 400 °C

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liima levitetään listoitettavan levyn reunaan. Dispersiovesi haihdutetaan suureksi osaksi kuumailmapuhalluksella. Siihen tarvittava aika, lämpötila ja puhallusteho määräytyvät levitysmäärän, liiman ja liimattavien osien lämpötilan mukaan. Kuivatut liimakalvot, joihin tulee jäädä tietty määrä kosteutta, aktivoidaan lämmöllä, minkä jälkeen reunanauha painetaan välittömästi päällystettävään reunaan. Puristuksen jälkeen liimauksen lujuus on riittävä ylimääräisen reunanauhaleveyden leikkaamiseen. Lopullinen lujuus saavutetaan muutaman tunnin kuluessa. Listoitettujen levyjen annetaan olla vähintään 30 minuuttia ennen jatkotyöstöä. Lämmitys ja syöttönopeus säädetään niin, että liima aktivoituu reunanauhan ja listoitettavan levyn reunan koko pinnalta. Huolellisesti suoritetuilla liimauksilla on hyvä jälkilämmönkestävyys.

Ajonopeus käytettäessä:

 

 Liimattava Ajonopeus enintään (m/min)
 Esiliimoitettua reunanauhaa 40
 Kaksipuolista levitystä 15
 Laminaattia 13

 

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

EN 204 D2 -vedenkestoluokitus
Avainlippu