Kestokol 95
2-komponenttinen epi-liima

Kestokol 95 on 2-komponenttinen isosyanaattiemulsiopolymeeriliima jatkuvatoimisiin
puupohjaisten levyjen pinnoituslinjoihin.

Edut ja ominaisuudet

  • Nopea
  • Erinomainen levitettävyys

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol 95 + Kovete M on isosyanaattiemulsiopolymeeriliima, jolla on hyvä veden- ja lämmönkesto.

Kestokol 95 + Kovete M voidaan käyttää puupohjaisten levyjen kalvopinnoitukseen ja tuote soveltuu käytettäväksi jatkuvatoimisella pinnoituslinjalla.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol 95 IBC cont T2416.994
pH

5.0

Värit

Vaalea beige, kuivuttuaan läpikuultava. Hohtaa 100-390 nm UV-valossa.

Sekoitussuhde

100 : 7

Viskositeetti

1900 mPas (Brookfield RVT 20 ºC)

Seosviskositeetti

2500 mPas (Brookfield RVT 20 ºC)

seoksen väri

Vaalea beige

Purkkiaika

Seoksen käyttöikä purkissa on enintään 60 min (+20 °C)

Avoin aika

4 min (liimamäärällä 100 g/m²)

Työskentelyaika

Seoksen telaikä on 90 min

Liiman levitysmäärä

80 - 120 g/m²

Puristuspaine

0.1 - 0.15 N/mm²

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+10 °C

Puun kosteus

5 - 10 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

100 paino-osaan Kestokol 95-liimaa lisätään 7 paino-osaa kovete M huolellisesti sekoittaen kunnes väri on tasainen. Liima-koveteseoksen käyttöiän ylittyminen aiheuttaa seoksen vaahtoutumisen. Vanhaan liimaseokseen voidaan lisätä uutta käyttöiän puitteissa.

Liima levitetään tasaisena kerroksena. Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat pölystä, rasvasta yms. Liima voidaan levittää joko kalvoon tai levyyn. Liimanlevityksen jälkeen folio painetaan välittömästi kiinni. Kappaleet puristetaan joko tela- tai tasopuristimessa. Koska saumaan ei saa jäädä ilmaa, puristustelojen käyttö on suositeltavampaa. Jos käytetään taso-puristinta on pinta ensin rullattava, että ilma saadaan pois. Lämmön, enintään +40 °C, avulla liiman sitomista voidaan nopeuttaa.


Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu