4026 0036

Kiilto Pro Plusclean
Yleispuhdistusaine

Kiilto Pro Plusclean on yleispuhdistusaine kaikkien kovien pintojen ylläpitosiivoukseen. Sillä on erinomainen puhdistusteho ja se on heikosti emäksinen.

Edut ja ominaisuudet

  • Monipuolinen
  • Joutsenmerkki
  • Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiamerkki.
  • Avainlippu
  • Kiilto Pro Natura -merkki, valmistettu uusiutuvista materiaaleista
  • 1 l pullo on 100 % kierrätettyä rHDPE:tä & 5 l kanisteri on 35 % kierrätettyä rHDPE:tä.

Kiilto Pro Plusclean on hajusteeton, tehokas yleispuhdistusaine. Sitä voidaan käyttää käsi- ja konemenetelmin.

Kiilto Pro Plusclean soveltuu hyvin niin ylläpitosiivoukseen kuin jaksottaiseen siivoukseen tai perussiivoukseen, kun annostusta säädetään lian määrän mukaan.

Valitsemalla tuotteen Kiilto Pro Natura -sarjasta voit luottaa siihen, että koko toimitusketju raaka-aineista valmistukseen, tuotteen käyttöön ja pakkauksen hävittämiseen on harkittu huolellisesti, jotta se olisi mahdollisimman ympäristömyötäinen. Yhdessä pakkauksessa toteutuu lukuisia kestäviä valintoja.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kaikkien vettäkestävien pintojen ylläpitosiivoukseen käsi- tai konemenetelmin.

Mahdollisia käyttökohteita ovat mm. vahatut ja vahaamattomat lattiat, käsin tapahtuva astianpesu sekä ammattikeittiöiden ja wc-tilojen ylläpitosiivous. Tarkoitettu ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 10
Käyttöliuoksen pH: 9.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTINHuom.
3 x 5 l 41117 6417964411171 Tuote korvaa tuotekoodin 410653 Kiilto Plusclean 5 l
6 x 1 l 41116 6417964411164 Tuote korvaa tuotekoodin 410651 Kiilto Plusclean 1 l
Varastointi

Säilytettävä lämpimässä paikassa. Säilyvyysaika on 5 vuotta valmistuksesta, oikein säilytettynä.

Käyttöohje

Ylläpitosiivous: Annostele 1-5 ml / 1 litra vettä.

Kiinnittyneen lian poistaminen: Annostele 5-50 ml / 1 litra vettä. Huuhtele pinnat. Kovan veden alueilla annostusta voidaan lisätä.

Käsin tapahtuva astianpesu: Annostele 5-15 ml / 1 litraan vettä. Pese ja huuhtele.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Pro Plusclean on osa Kiilto Pro Natura -tuoteperhettä. Natura-tuotteet ovat valmistettu raaka-aineista, jotka ovat kasvipohjaisia, uusiutuvia ja biohajoavia sekä vastuullisesti tuotettuja. Ainesosat ovat ympäristömyötäisiä ja hajoavat helposti jätevedenpuhdistuksessa. Kiilto Pro Natura on askel kohti tulevaisuuden pesuaineita!

Kiilto Pro Plusclean on myös Joutsenmerkitty. Se on selkeä ja puolueeton osoitus tuotteen ympäristömyötäisyydestä ja vähäisistä ilmastovaikutuksista koko elinkaaren ajan. Merkki tarkoittaa, että tuotteen sisältämät aineet vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän.

Allergia-merkki, jonka Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on myöntänyt Kiilto Pro Pluscleanille, osoittaa, että tuote ei tavanomaisesti aiheuta ihoärsytystä tai herkistymistä eikä hajusteyliherkkyysoireita, allergioita tai astmareaktioita.

Kiilto Pro Pluscleanilla on myös Avainlippu-symboli. Se on rekisteröity merkki, joka osoittaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Pakkaus sisältää kierrätysmuovia: 1 litran pullo on 100 % kierrätettyä (rHDPE) ja 5 litran kanisteri 35 % kierrätettyä (rHDPE). Käytetyt korkit eivät ole kierrätysmateriaaleja. Pakkaus voidaan kierrättää edelleen myös käytön jälkeen: suosittelemme, että tyhjät huuhdellut astiat kierrätetään ja käytetään uudelleen materiaalina. Ne voidaan myös käyttää uudelleen energiaksi. Kuljetuspakkaukset ovat kierrätettävissä.

Turvallisuus: Vältä tarpeetonta kosketusta ihon kanssa. Suojakäsineitä suositellaan jatkuvassa käytössä. Silmäkosketuksen sattuessa huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu tarvittaessa lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Saippuaa (< 5 %)Toimii vaahdonestona.
4026 0036