Kiillon Kuluttajaliiketoiminnassa tavoitteenamme on kehittää, valmistaa ja markkinoida suomalaisille kuluttajille ja heidän tarpeisiinsa suunniteltuja luotettavia tuotteita.

Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan pääasiallisesti Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset. Laajaan valikoimaan kuuluu niin astianpesu-, kodinhoito-, pyykinpesu- kuin henkilöhygieniatuotteitakin viiden eri tuotemerkin alla: Erisan, Serto, Kiilto, Linna ja Frina.

Serto – suomalaisille suunniteltua raikkautta

Serto-pyykinpesuaineet on suunniteltu suomalaisten olosuhteiden ehdoilla: suomalaisiin tarpeisiin ja tottumuksiin sopivaksi, sekä mahdollisimman lempeäksi suomalaiselle vedelle. Serto -tuotteita kehitettäessä otamme aina ympäristön ja tuotteen toimivuuden huomioon. Niissä on käytetty juuri oikea määrä vedenpehmentimiä sopimaan Suomen erityisen pehmeään veteen.

Kiilto – puhdas koti vetää puoleensa

Oikeilla tuotteilla puhdistat pinnat tehokkaasti, ja varmistat puhtaan raikkaan lopputuloksen. Kiillon monipuolisesta valikoimasta löydät juuri oikean tuotteen oikeaan tilaan ja likaan. Kiilto Kodinhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiallisesti Suomessa, hoitamaan juuri suomalaisten kotien pintoja.

Erisan – pieni hellyydenosoitus Sinulle ja perheellesi

Erisan on monipuolinen ja hajusteeton herkän ihon tuotesarja, josta löytyy kattava valikoima tuotteita ihonhoitoon, hiustenhoitoon sekä pyykinpesuun. Erisan tuotteet kehitetään ja valmistetaan pääasiallisesti Suomessa suomalaiselle iholle sopiviksi.

Linna – jo vuodesta 1963

Kaikkien suomalaisten tunteman Linna-tuoteperheen historia alkaa jo vuodesta 1954, kun Noiro Oy toi markkinoille lastenhoitosarjan. Nimensä tuoteperhe sai Helsingin Taka-Töölöön vuonna 1948 valmistuneesta, arkkiatri Arvo Ylpön johtamasta Lastenlinnan sairaalasta. Uuden hienon sairaalarakennuksen torni ikuistettiin heti ensimmäisiin Linna-lastenhoitosarjan pakkauksiin.