Yhteistyökumppanuudet

Ympäristölupauksemme mukaisesti olemme mukana tukemassa erilaisia yhteiskuntaa ja ympäristöä hyödyttäviä hankkeita ja toimijoita.

Yhteistyökumppanuudet

Lupauksemme ympäristölle ja vuoteen 2080 ulottuva visiomme ohjaavat yhteistyökumppanivalintojamme. Näiden periaatteidemme mukaisesti olemme mukana tukemassa erilaisia yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiin panostavia toimijoita, taiteen- ja kulttuurinharjoittajia, nuoria lupauksia sekä yhdistyksiä ja seuroja, joilla on aktiivista juniori- ja nuorisotyötä. Teemme monipuolista yhteistyötä myös eri oppilaitosten kanssa.

Ympäristövastuu

Ympäristölupauksemme on yksi tärkeä osa yrityskulttuuriamme ja kertoo sitoutumisestamme ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassamme, myös yhteistyökumppanivalinnoissa. Tätä periaatetta noudattaen olemme mukana tukemassa hankkeita ja toimijoita, jotka edistävät mm. kestävää kehitystä, ympäristönsuojelua tai ympäristön monimuotoisuuden säilyttämistä. Monivuotisia kumppaneitamme ovat mm. John Nurmisen Säätiö ja Ainutlaatuinen Saaristomeri -vaikuttajaverkosto.

Yhteiskuntavastuu

Tuemme erilaisia nuoriso- ja juniorityötä tekeviä seuroja ja yhdistyksiä, nuoria lajinsa huipulle tähtääviä tulevaisuuden lupauksia, kulttuurinharjoittajia sekä muita yhteiskunnallisia toimijoita.

Lasten ja nuorten vapaa-ajantoiminta ja nuoret lupaukset
Meille on tärkeää, että lapsille ja nuorille voidaan tarjota monipuolisia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Yhteistyökumppanuuksissamme painotamme urheilu- ja harrastusseuroja, joissa on aktiivista lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Tuemme myös nuoria lajinsa huipulle tähtääviä tulevaisuuden lupauksia.

Taide ja kulttuuri. Tuemme eri tavoin myös kulttuurinharjoittajia. Olemme mm. järjestäneet taidekilpailuja nuorille taiteilijoille ja jakaneet Kiilto-taidestipendejä Aalto-yliopiston Kuvataideakatemian opiskelijoille. Jaamme myös vuosittain Kiilto Family -taidestipendejä monivuotisen yhteistyökumppanimme Aalto-yliopiston Kuvataideakatemian opiskelijoille.

Oppilaitosyhteistyö. Teemme monipuolista yhteistyötä eri oppilaitosten, yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tarjoamme opiskelijoille mm. stipendejä, tutustumismahdollisuuksia, harjoittelupaikkoja sekä opinnäyte- ja lopputyömahdollisuuksia. Emme tee haalariyhteistyötä.

Kiilto Family järjestää taidekilpailun Kuvataideakatemian opiskelijoille

12.10.2017
Lue lisää

Haluatko lähettää meille yhteistyöehdotuksen?

Pyrimme pääsääntöisesti tekemään pidempiaikaista yhteistyötä kumppaneidemme kanssa, emmekä etsi tällä hetkellä aktiivisesti uusia kumppanuuksia. Mikäli haluat kuitenkin toimittaa meille yhteistyöehdotuksen, voit jättää sen alla olevalla lomakkeella. Valitettavasti emme aina pysty vastaamaan kaikkiin meille tulleisiin yhteydenottoihin. Otamme yhteyttä, mikäli haluamme kuulla lisää ehdottamastasi yhteistyöstä. Kiitos mielenkiinnostasi meihin!

Yhteistyöehdotukseni:

  • Drop files here or
    Max. file size: 10 MB, Max. files: 3.