Kiilto /

Yhteistyökumppanuudet ja sponsorointi

Yhteistyökumppanuudet

Lupaus ympäristölle ohjaa valintojamme myös yhteistyökumppanuuksissa. Olemme sitoutuneita tulevaisuuteen alamme ympäristöjohtajana ja haluamme olla vastuullisena toimijana läsnä lähiympäristömme arjessa. Näiden periaatteidemme mukaisesti tuemme eri muodoin nuoria lupauksia, taiteen- ja kulttuurinharjoittajia sekä yhteiskunnallisia kumppaneita, jotka voivat olla esimerkiksi ympäristön hyvinvointiin panostavia toimijoita tai alueellisesti merkittäviä yhdistyksiä ja seuroja, joilla on aktiivista juniori- ja nuorisotyötä. Teemme monipuolista yhteistyötä myös eri oppilaitosten kanssa.

Nuoret lupaukset

Meille on tärkeää, että lapsille ja nuorille voidaan tarjota monipuolisia harrastus- ja liikuntamahdol­lisuuksia perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Urheilu­yhteistyö­kumppanuuksissamme painotamme alueellisia urheilu- ja harrastusseuroja, joissa on aktiivista lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Tuemme myös nuoria lajinsa huipulle tähtääviä tulevaisuuden lupauksia.

Taide ja kulttuuri

Tuemme eri tavoin myös nuoria taiteilijoita. Olemme jakaneet muun muassa taidestipendejä monivuotisen yhteistyökumppanimme Taideyliopiston Kuvataideakatemian opiskelijoille. Opiskelijoille järjestetään myös taidekilpailuja, joiden teoksia lunastamme eri toimintamaissa sijaitseviin toimipaikkoihimme.

Oppilaitosyhteistyö

Teemme monipuolista yhteistyötä eri oppilaitosten, yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tarjoamme opiskelijoille mm. stipendejä, tutustumismahdollisuuksia, harjoittelupaikkoja sekä opinnäyte- ja lopputyömahdollisuuksia.

Kiilto Family järjestää taidekilpailun Kuvataideakatemian opiskelijoille

12.10.2017
Lue lisää

Haluaisitko yhteistyökumppaniksemme?

Pyrimme pääsääntöisesti tekemään pidempiaikaista yhteistyötä kumppaneidemme kanssa, emmekä etsi tällä hetkellä aktiivisesti uusia kumppanuuksia. Mikäli haluat kuitenkin toimittaa meille yhteistyöehdotuksen, voit jättää sen alla olevalla lomakkeella. Valitettavasti emme aina pysty vastaamaan kaikkiin meille tulleisiin yhteydenottoihin. Otamme yhteyttä, mikäli haluamme kuulla lisää ehdottamastasi yhteistyöstä. Kiitos mielenkiinnostasi meihin!

Yhteistyöehdotukseni:

  • Pudota tiedostot tähän tai