Siivouskoneet teollisuuteen

Helppoa, vaivatonta ja tehokasta puhtautta siivouskoneilla teollisuuden kohteisiin.

Siivouskoneet ovat oleellisessa osassa tukemassa teollisuuden hygieniatason toteutumista.

Kiillon valikoimassa olevat koneet ovat yksinkertaisia, jolloin niitä tulee käytettyä. Koneen toiminnot käynnistyvät vain yhden painikkeen avulla ja käyttäjän tarvitsee sen jälkeen vain huolehtia ajolinjoista.

Koneiden helppokäyttöisyys, ergonomisuus ja tehokkuus ovat avainasemassa ammattilaisen koneen valinnassa. Eri konetyypit täydentävät ja tukevat toisiaan sekä mahdollistavat näin puhtauden kokonaisvaltaisen toteutumisen yhdessä muiden hygieniaratkaisujen avulla.

Miten sopiva siivouskone teollisuuden kohteeseen valitaan?

Pölynimureita käytetään irtolian sekä pölyn poistoon ja vesi-imuri on erinomainen apuväline nesteiden poistoon pinnoilta.

Yhdistelmäkoneet hoitavat sekä pesevät kovia lattiapintoja ja viimeistelee työn kuivaamalla samat pinnat tehokkaasti ilman muita työvaiheita tai -välineitä – kaikki samaan aikaan! Valittavaan konemalliin vaikuttavat esimerkiksi tilan koko, kalusteiden määrä ja siivouskertojen toistuvuus. Asiantuntijamme auttavat sopivan koneen valinnassa.

Lattianhoitokoneet otetaan käyttöön silloin, kun mekaanista puhdistusta on tarpeen tehostaa esimerkiksi peruspuhdistuksissa. Lattianhoitokone yhdessä vesi-imurin kanssa ovat lyömätön työpari puhdistuksessa ja liuosten poistossa.

Tekstiilien pesu hoituu asianmukaisesti pesukoneen avulla ja kuivausrumpu varmistaa pestyjen välineiden nopean ja hygieenisen kuivumisen ilman odottelua. Lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu säästää energiaa ja nopeuttaa kuivausta.