Kiertopesu (CIP)

Kiilto Pro -valikoima kattaa kokonaisvaltaisesti kiertopesuihin tarvitut pesukemikaalit, jotka ovat Suomessa kehitettyjä ja todennetusti tehokkaita. Pelkkä kemia ei kuitenkaan riitä, kun halutaan varmistua halutusta puhtaustasosta. Asiantuntijamme auttavat sinua hallitsemaan kiertopesujen kokonaisuutta ja optimoimaan pesuprosessejasi niin, että korkea hygieniataso voidaan saavuttaa kustannustehokkaasti ja varmasti jokaisella pesukerralla.

Kiertopesu tai CIP-pesu (Cleaning In Place) on välttämätön hygieniamenetelmä meijereissä, juomateollisuudessa ja muilla elintarviketuotannon aloilla, missä tuotantolaitteiden ja -putkistojen on täytettävä elintarvikehygienian korkeat vaatimukset. Kun pesun lopputulosta ei voida silmämääräisesti arvioida, on tärkeää, että käytössä on luotettavat ja testatusti käyttötarkoituksessaan tehokkaat pesuratkaisut.

Kiilto Pro -kiertopesuaineet valmistetaan Suomessa

Kiertopesuissa kulutetaan merkittäviä määriä vettä, minkä vuoksi paikallisesti käytetyn veden ominaisuudet voivat näytellä merkittävää roolia pesuprosessissa. Kotimaiset Kiilto Pro -kiertopesuaineet ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja, jolloin niiden tuotekehityksessä on voitu huomioida Suomessa käytetyn veden ja Kiillon kehittämän kemian yhteisvaikutukset.

Paikallisten olosuhteiden tuntemus yhdistettynä pitkäikäiseen kokemukseen elintarvikehygieniasta varmistaa, että Kiilto Pro -tuotteet ovat laadukkaita ja toimivat parhaalla tavalla käyttötarkoituksessaan.

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään tuotantosi tarpeisiin parhaiten vastaavat vaihtoehdot laajasta valikoimastamme. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme ratkaisujemme toiminnallisuuden ja autamme vähentämään pesuihin liittyviä riskejä kartoitus- ja käyttöönottovaiheesta alkaen.

Kestävät pesuratkaisut korkealla toimitusvarmuudella

Kiilto Pro -ratkaisujen innovointityötä ohjaa tahto löytää uusia keinoja minimoida hygieniaratkaisujen ympäristökuormitus. Elintarvikehygieniassa esimerkki tästä on joutsenmerkityt tuotteet kiertopesuun, joiden ympäristö- ja terveysvaikutuksille on asetettu tiukat kriteerit.

Paikallisena yrityksenä toimitamme kiertopesuaineet Suomessa sijaitseville elintarviketehtaille myös säiliöautokuljetuksina. Näin voidaan alentaa logistiikasta ja kuljetuksista aiheutuvia epäsuoria päästöjä.

Joutsenmerkityt kiertopesuaineet elintarviketeollisuuteen

Onko kiertopesusi optimoitu?

Kiertopesut voivat kuluttaa vettä, kemikaaleja, energiaa ja aikaa enemmän kuin olisi vaaditun hygieniatason kannalta tarpeen, joskus jopa huomaamatta. Kiilto tukee sinua pesuprosessien optimoinnissa niin, että ristikontaminaation ja mikrobien ehkäisy, mutta myös tuotannolliset ja taloudelliset hyödyt voidaan saavuttaa mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Lopputuloksena vettä, energiaa ja kemikaaleja säästyy sekä vältytään erilaisten saostumien muodostumiselta. Merkittävä etu kiertopesujen optimoinnissa syntyy myös pesuaikojen lyhentämisestä, jolloin tuotantolaitteet voidaan vapauttaa nopeammin uudelleen käyttöön.

Kiilto ProCIP®

Lue lisää

Kiilto ProCIP® -palvelun avulla elintarviketeollisuuden toimijat tehostavat kiertopesuprosesseja yhdistämällä tuotantolaitoksen pesuprosesseista kerätyn tiedon sekä Kiillon hygieniaan liittyvän asiantuntemuksen.

Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan optimointimahdollisuudet ja ohjeistavat toimenpiteet, jotka auttavat saavuttamaan merkittäviä taloudellisia säästöjä. Palvelun avulla voidaan myös havaita ja korjata erilaiset poikkeamat ja pesuhäiriöt ajoissa, jolloin lopputuotteen laatu tai tuotantoaika ei ehdi kärsimään.


Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa Kiillon elintarvikehygieniaa koskevista uutisista?

Tilaa uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).