Pulastic-massalattian hoito

Pulastic-joustolattia on monitoimikäyttöön suunniteltu saumaton massalattia, joka tukee urheilijan suoritusta lajissa kuin lajissa. Oikeilla menetelmillä ja hyvällä ylläpitosiivouksella joustava pinta säilyttää hyvät ominaisuutensa pitkään. Käyttöönotto-, ylläpito- ja perussiivous onnistuvat kaikki yhdellä ja samalla puhdistusaineella.

Pulastic-urheilulattia palvelee asennuksen jälkeen vuosia, kun siitä huolehtii tarkoituksenmukaisesti ja säännöllisesti. Tärkeä osa Pulasticin hoitoa on säännönmukainen puhdistus, jota varten tarvitsee pääsääntöisesti vain yhden tuotteen: Kiilto Pro Teho A 100 -puhdistusaineen. Suosittelemme Pulastic-lattioiden pesuun koneellisia menetelmiä aina, kun se on mahdollista. Kun yhdistelmä- tai lattianhoitokonetta käytetään joustavan pinnan puhdistukseen, on hyvä kiinnittää huomiota koneen moottorivetoisuuteen. Esimerkiksi IPC CT 81 sekä IPC CT 51 soveltuvat hyvin Pulastic-lattioiden pesuun.

Pulastic-lattian käyttöönottosiivous

Poista irtolika moppaamalla tai pyyhkimällä. Levitä Kiilto Pro Teho A 100 -puhdistusaineliuos (annostus 5 ml / 1 l vettä) pienelle alueelle kerrallaan ja anna vaikuttaa viisi minuuttia. Pese lattia lattianhoito- tai yhdistelmäkoneella oranssivihreää tai punaista laikkaa käyttämällä, minkä jälkeen imuroi liuos pois. Huuhtele ja kuivaa pinta huolellisesti.

Jos lattialla on runsaasti rakennuspölyä, huuhtele pinta lattiapesun jälkeen Kiilto Pro Kasperi -puhdistusaineliuoksella (1–2 ml / 1 l). Jos käytät rakennuspölyn poistoon yhdistelmäkonetta, aja lattia punaisella laikalla.

Pulastic-lattian ylläpitosiivous

Ylläpitosiivouksen menetelmä valitaan lattian likaisuuden mukaan. Irtopöly voidaan pyyhkiä kuivalla tai nihkeällä menetelmällä. Ylläpitosiivouksessa yhdistelmäkonetta kannattaa suosia aina kun mahdollista. Kiilto Pro Teho A 100 -puhdistusaineliuoksen annostelu on 1–4 ml / 1 l vettä. Muista hyvä huuhtelu ja kuivaus pesun jälkeen.

Tahranpoisto Pulastic-pinnasta

Yksittäiset tahrat kannattaa poistaa tuoreeltaan. Mikäli tahroja on paljon, ne ovat ehtineet kuivua tai ne ovat laaja-alaisia, voi tahranpoiston tehdä yhdistelmäkoneella sekä Kiilto Pro Teho A 100 -liuoksella, jonka annostus on 20–40 ml / 1 l vettä.

Pulasticin perussiivous

Perussiivous tehdään aina, kun ylläpitosiivous ei poista pinttynyttä likaa. Pinttynyt lika tekee Pulastic-lattian pinnasta liukkaan. Liukkaus siis kertoo myös, että pinta vaatii perussiivouksen. Levitä Kiilto Pro Teho A 100 -puhdistusaineliuos puhdistettavalle alueelle (annostelu 20–40 ml / 1 l). Anna vaikuttaa viisi minuuttia. Käytä lattianhoitokonetta tai yhdistelmäkonetta epäsuoralla menetelmällä. Valitse sininen tai vihreä laikka. Imuroi liuos pois. Muista hyvä huuhtelu ja kuivaus pesun jälkeen.

Oikein hoidettuna Pulastic on pitkäikäinen lattiamateriaali. Tarvittaessa lattiaa voidaan huoltaa korjauspaikkauksin tai kokonaan uudelleen pinnoittamalla.


Haluatko tietää, kun julkaisemme uusia ohjeita?

Tilaa ammattisiivouksen uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).