Kumilattian hoito

Kumilattioiden oikeaoppinen siivous pitää lattian hyvässä kunnossa ja pitkäikäisenä. Nora® -kumilattioiden hoito-ohjeet auttavat sinua huolehtimaan lattioista parhaalla tavalla.

Nora®-kumilattiat ovat suosittu valinta erilaisiin kiinteistöihin, sillä ne kestävät hyvin kulutusta ja ovat helppoja pitää siistinä. Kun kohteeseen on asennettu uusi Nora®-lattia, on huolehdittava ensin rakennusloppusiivouksesta. Rakennusloppusiivouksessa poistetaan rakennuspöly ja muu rakentamisen aikana tullut lika. Tämän jälkeen tehdään käyttöönottosiivous.

Kumilattian käyttöönottosiivous

Huomioithan, että käyttöönottopuhdistuksen voi tehdä aikaisintaan kahden vuorokauden kuluttua asennuksesta. Lattiaa ei saa pestä ennen kuin lattian liimauksessa käytetty liima on täysin kuivunut. Suosittelemme käyttönottosiivoukseen pääsääntöisesti Kiilto Pro Teho A 100, Kiilto Pro Sartek 2 tai Kiilto Pro Rosita -puhdistusaineita. Suosittelemamme tuote vaihtelee pintamateriaalin mukaan, joten tarkasta lattiamateriaalikohtaisista siivousohjeista tarkempi ohjeistus.

Siivousohje Nora®-lattioille

Materiaalikohtaisista työohjeista löydät siivousohjeet eri Nora®-lattioiden käyttöönottosiivoukseen, ylläpitosiivoukseen, perussiivoukseen ja tahranpoistoon. Voit tallentaa ja tarvittaessa tulostaa ohjeet alta.


Haluatko tietää, kun julkaisemme uusia ohjeita?

Tilaa ammattisiivouksen uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).