Flotex-lattiapäällysteen puhdistus

Flotex-pintojen ylläpito on helppoa, kun niiden puhdistus on säännöllistä. Flotexin asianmukainen hoito varmistaa, että Flotex-lattiapäällysteet ovat pitkäikäiset käytössä ja säilyttävät hyvät ominaisuutensa mahdollisimman pitkään.

Flotex-pintojen ylläpitosiivous

Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla ja tahranpoistolla, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön.

Flotexin jaksottainen siivous

Kun pelkkä imurointi ja tahrojen poisto vedellä ei enää riitä, voidaan tehdä jaksottainen pesu yhdistelmäkoneella. Flotex-pinnan jaksottainen siivous kannattaa tehdä esimerkiksi kahden viikon välein tai tarpeen mukaan ylläpitosiivouksen jälkeen. Sopiva pesuaine Flotexin puhdistukseen on Kiilto Pro Unidrop annostuksella 0,2 ml / 1 l vettä.

Flotex-lattiapäällysteen perussiivous

Perusteellinen puhdistus Flotexille voidaan tehdä painehuuhtelukoneella sekä Kiilto Pro Unidrop -puhdistusaineella. Nosta tarvittaessa puhdistusaineen annostusta halutun puhtaustason saavuttamiseksi.

Flotex-lattian tahranpoisto

Tuoreet kahvitahrat ja vastaavat voidaan poistaa pyyhkimällä pinta kostealla mikrokuitupyyhkeellä. Kun kyseessä on useampi tai laaja-alainen tahra, voidaan käyttää tuoreiden tahrojen poistoon yhdistelmäkonetta.

Kuivuneet ja pinttyneet tahrat poistetaan kostuttamalla tahra, kaapimalla irtoava lika pois ja sen jälkeen imuroimalla pinta. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös painehuuhtelukonetta.

Purukumin poistoon suosittelemme höyrypesukonetta. Purukumi voidaan myös jäädyttää kylmäspraylla, jolloin sen voi varovaisesti raaputtaa irti.

Puhdistusohjeet on toteutettu yhteistyössä Flotexin maahantuojan Travico Oy:n kanssa.


Haluatko tietää, kun julkaisemme uusia ohjeita?

Tilaa ammattisiivouksen uutiskirjeemme (lupaamme: ei roskaa, vaan puhdasta asiaa).