Flotex-pintojen puhdistusohjeet

Puhdasta Flotexia!

Flotexin hoito on helppoa kun puhdistaminen on säännöllistä. Puhdistusohjeet on toteutettu Flotexin maahantuojan Travico Oy:n ja KiiltoClean Oy:n yhteistyöllä.

Säännöllinen puhdistus varmistaa materiaalin pitkäikäisyyden ja soveltuvuuden käyttötarkoitukseen. Näillä ohjeilla tämä on taattu.

Ylläpitosiivous

Säännöllinen imurointi Lindhaus LS50 Hybrid tai LS38 Li-ion matto- ja lattiaimurilla.

Jaksottainen siivous

Pesu suoritetaan Lindhaus LW46 Hybrid Dual Core yhdistelmäkoneella esim. kahden viikon välein tai tarpeen mukaan, kun ylläpitosiivous on suoritettu Lindhaus LS50 Hybrid tai LS38 Li-ion matto- ja lattiaimurilla. Käytettävä puhdistusaine Kiilto Unidrop (annostus 0,2 ml / 1 l vettä).

Perussiivous

Suorita tarvittaessa perussiivous Cleanfix TW 300 S tai TW 412 painehuuhtelukoneella ja Kiilto Unidrop puhdistusaineella (annostus 0,2 ml / 1 l vettä). Nosta tarvittaessa Kiilto Unidropin annostusta.

Tahranpoisto

  • Yksittäiset kahvi- ym. tahrat: poista kostealla mikrokuitupyyhkeellä. Mikäli tahroja on useita, ja ne ovat tuoreita, käytä silloin Lindhaus Hybrid Dual Corea.
  • Kuivuneet ja pinttyneet tahrat: kostuta tahra, kaavi irtoava lika pois ja imuroi. Vaihtoehtoisesti käytä Cleanfix TW 300 S tai TW 412 painehuuhtelukonetta.
  • Purukumi – käytä poistoon IPC SG-30 höyrypesukonetta tai jäädytä purukumi Freeze -55°C kylmä-sprayllä ja poista se pinnalta.