Yli puolet suomalaisista naisista on herkkäihoisia

Yli puolet suomalaisista naisista on herkkäihoisia.* Herkkä iho kirvelee, kutisee ja punoittaa herkästi ulkoisista ärsykkeistä kuten pakkasesta, viimasta tai auringonpaisteesta sekä ärtyy useista kosmetiikkatuotteista ja karkeista tekstiileistä. 

Kotimaiset, Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetyt Erisan-tuotteet auttavat suojaamaan herkkää ihoa kutinalta, punoitukselta ja kuivumiselta.

*TNS Kiilto Bränditutkimus 12/2015, N=455

UUTTA Kasvojen puhdistukseen

Keväällä ilmassa on runsaasti ihohuokosia tukkivaa katupölyä, joten ihon huolellinen puhdistaminen on erityisen tärkeää. Uusilla herkälle iholle kehitetyillä Erisan puhdistusliinoilla kasvojen puhdistaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Kosteuttavaa ksylitolia sisältävät liinat puhdistavat epäpuhtaudet sekä vesiliukoisen meikin helposti ja saavat ihon tuntumaan raikkaalta ja pehmeältä. Hellävaraiset ja pehmeät liinat eivät sisällä hajusteita eivätkä muita yleisesti herkistäviä ainesosia. 

 • Erisan Kosteuttavat Puhdistusliinat
  Myyntihinta: noin 4,10 euroa
  Pakkauskoko: 25 liinaa

Hellävaraista suojaa kasvoille

Kevätauringon lämmittäessä on aika siirtyä suojakertoimelliseen kasvovoiteeseen. Erisan Suojaava SK 15 Kasvovoide antaa turvallisen suojan auringon haitallisia UVA- ja UVB – säteitä sekä ilmansaasteita vastaan. Voide sisältää lisäksi ihoa tehokkaasti kosteuttavaa ja suojaavaa E-vitamiinia sekä uudistavaa A-vitamiinia. 

 • Erisan Suojaava SK 15 Kasvovoide
  Myyntihinta: noin 7,30 euroa
  Pakkauskoko: 75 ml

Vartalon tehokosteuttajat

Myös vartalon iho kaipaa huolenpitoa talven jälkeen. Erisan tehokosteuttajat hoitavat talven karheuttaman ihon kauniiksi ja pehmeäksi. 33 % kosteusvoidetta sisältävä Täyteläinen Suihkusaippua puhdistaa hellävaraisesti herkkää ihoa kuivamatta. Hoitavaa karitevoita sisältävä Täyteläinen Kosteusvoide saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä ja joustavalta. Täyteläinen Jalkavoide pehmentää tehokkaasti jalkapohjien kovettumat ja raikastaa kevyesti väsyneitä jalkoja.

 • Erisan Täyteläinen Suihkusaippua
  Myyntihinta: noin 3,60 euroa
  Pakkauskoko: 250 ml
 • Erisan Täyteläinen Kosteusvoide
  Myyntihinta: noin 4 euroa
  Pakkauskoko: 150 ml
 • Erisan Täyteläinen Jalkavoide
  Myyntihinta: noin 4,50 euroa
  Pakkauskoko: 100 ml

Erityisen hellävaraista suojaa 

Yhä useampi kaipaa vaihtoehtoja tavalliselle alumiinia sisältävälle antiperspirantille. Erisan Alumiiniton deodorantti antaa erityisen hellävaraisen suojan hien hajua vastaan. Deodorantissa oleva sinkkiyhdiste ehkäisee ja neturaloi hien hajua samalla, kun talkki sitoo kosteutta. Alumiiniton koostumus ei tuki hikirauhasia. 

 • Erisan Alumiiniton Deodorantti
  Myyntihinta: noin 3,20 euroa
  Pakkauskoko: 50 ml

Kotimaiset Erisan-tuotteet

Hellävaraiset Erisan-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja Astmaliiton kansa. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat tutkittuja ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä ainesosia. Erisan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.