Virtuaaliseen Sisäilmastoseminaariin valmistautumista

On taas se aika vuodesta, kun Sisäilmayhdistys ry:n järjestämä Sisäilmastoseminaari siintää nurkan takana, tiistaina 9.3.2021. Viime vuoden jännitys tapahtuman järjestämisestä on vaihtunut jännittyneeseen odotukseen, kun järjestyksessään 36. seminaari järjestetään kokonaisuudessaan verkossa. Meille tämä on myös ensimmäinen osallistuminen verkkoseminaariin näytteilleasettajana. 

Aiempien vuosien positiivinen ongelma seminaarivieraille on ollut siinä, kun on joutunut valitsemaan useiden mielenkiintoisten puhujien välillä ohjelman päällekkäisyyksien vuoksi. Tällä kertaa live-esiintymiset nauhoitetaan ja tallenteita on mahdollista päästä katsomaan myös jälkikäteen. Esiintymisten aikana on myös mahdollista navigoida alustalla ja tutustua eri näytteilleasettajien osastoihin.  

Tapahtuma-alusta avautuu virtuualiseminaariin ilmoittautuneille jo 24.2., jolloin vieraat voivat käydä tutustumassa etukäteen näytteilleasettajien virtuaaliosastoihin. Samalla on mahdollisuus jättää yhteydenottopyyntöjä, kysymyksiä sekä toiveita keskusteluaiheista etukäteen ennen varsinaista seminaaripäivää. Tapahtumapäivänä osastoilla on käytössä chat-ominaisuus sekä mahdollisuus live-keskusteluun. Osastoltamme löydät myös omien tietoiskujemme ajankohdat, sekä tiedot ilmaisista koulutuksistamme. 

Kiiltoa edustamassa on tänä vuonna tuotehallinnan lisäksi väkeä tuotekehityksen ja myynnin puolelta. Tiivistys- ja kapselointituotteemme sopivat vaativiinkin rakennuskohteisiin ja ovat tuoteperheajattelun mukaisesti testattuja toimimaan keskenään. Vahvuutemme onkin kokonaisratkaisuissa, kun tarvitaan tuotteita pohjasta pintaan. Tuotekehityspäällikkö Mika Ronkaisen ja suunnittelijapalvelupäällikkö Tanja Starckin kanssa vastaamme tuotteista herääviin kysymyksiin ja esittelemme sisäilmatuotteiden tuoteperhettä. 

Nähdään virtuaalisessa Sisäilmastoseminaarissa tiistaina 9.3.


 

Saana Leppänen 

Tuotepäällikkö, Rakentaminen