Vahvistamme kunnossapitotiimiämme ja haemme koneasentajaa Lempäälään

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080!    

Tuotantomäärämme kasvaessa haemme Lempäälän tehtaallemme uutta  

KONEASENTAJAA  

Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälän tuotannossa ja kunnossapidossa työskentelee yhteensä noin 90 henkilöä. Nyt avoinna olevassa tehtävässä toimit osana kunnossapidon 10 hengen tiimiä.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tuotantokoneiden ja kiinteistön mekaaniset huollot ja korjaukset. Pääset toimimaan vaihtelevassa teollisuusympäristössä ja osallistumaan kunnossapidon kehittämiseen omalla osaamisalueellasi. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.  

Odotamme sinulta:  

  • oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta  
  • joustavaa asiakaspalveluasennetta  
  • reipasta työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja  
  • soveltuvaa koulutusta alalta   
  • aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta on eduksi

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.     

Lisätietoa tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Timo Talja, +358 40 7540863, 10.11. klo 12-14 ja 17.11. klo 12-14.     

Odotamme hakemustasi 24.11.2021 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Vastaathan myös hakulomakkeen lopussa olevaan videokysymykseen.       

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 3.12.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.  

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi