Vaadi laadukasta sisäilmaa – myös märkätiloissa

Markkinoiden ensimmäisenä toimijana, Kiilto on saanut M1-hyväksynnän kaikkiin märkätilajärjestelmänsä tuotteisiin.

Kiilto huomioi sisäilmanäkökulmat heti tuotekehityksen alkuvaiheessa ja johtoajatuksenamme on jo vuosien ajan ollut paremman sisäilman puolesta.  

”Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Virallinen hyväksyntä antaa asiakkaillemme varmuuden siitä, että kyseessä on vähäpäästöinen ratkaisu”, toteaa Kiillon myyntipäällikkö, Miikka Suppula.

”Sisäilma-asiat ovat nyt laajasti esillä mediassa ja meiltä kysytään usein, onko esimerkiksi vedeneristeemme M1-hyväksytty. Pitää kuitenkin muistaa, että vedeneristeeseen linkittyy kokonainen tuotejärjestelmä: tasoitteet, primerit, saumalaastit, erilaiset vahvikkeet ja liimamassat silikonia myöten. Oikeilla tuotevalinnoilla on suuri merkitys rakentamisen laatuun. Pelkillä tuotteilla sisäilmaongelmaa ei kuitenkaan ratkaista, vaan hyvä sisäilma edellyttää tämän näkökulman huomioimista kaikissa suunnittelun, rakentamisen ja käytön vaiheissa”, Suppula opastaa.

M1-luokiteltuja tuotteita voi etsiä hakupalvelusta Rakennustietosäätiö RTS sr:n sivuilta. Sieltä löytyvät kaikki M1-luokitellut tuotteet yritys- ja tuotekohtaisesti sekä Talo 2000-luokituksen mukaisesti. Hakupalveluun on laitettu kaikki luokitustunnuksen saaneet rakennusmateriaalit, kalusteet ja ilmanvaihtotuotteet.