Uudistetut tekstiilipesujauheet ammattilaisille

Tutut ja tehokkaat ammattikäytön Serto Pro -tekstiilipesujauheet ovat nyt Kiilto Pro. Brändi uudistuu tämän vuoden aikana. Kiillon Lupaus ympäristölle näkyy uudistetuissa pesujauheissa ominaisuuksina, jotka tekevät tuotteista yhä ympäristömyönteisempiä ja takaavat vielä paremman pesutuloksen.

Parempi pesutulos luontoa säästäen

Värisuojan sisältävä Kiilto Pro BioColor Textile (aiemmin Serto BioColor) sekä tehokas ja valkaiseva Kiilto Pro Ultra Textile (aiemmin Serto Active) ovat nyt fosfaatittomia tuotteita. Lisäksi harmaantumisen estoa on tehostettu ja uusien entsyymien ansiosta tahranpoistokyky paranee myös alemmilla pesulämpötiloilla. Tuotteisiin on lisätty myös uusi nukkaantumisen esto ominaisuus.

Kiilto Pro -pesujauheissa on yhä enemmän kasviperäisiä ainesosia. Hajusteettomat Kiilto Pro Ultra Textile ja Kiilto Pro Green Textile (aiemmin Serto Green) ovat Vegan-merkittyjä tuotteita.

Uusi brändi, uudet pakkaukset

Uudistettujen tuoteominaisuuksien lisäksi tuotteet saavat uuden raikkaan ilmeen, joka mukailee muuta Kiilto Pro -tuotevalikoimaa. Jotta Kiilto Pro -pesujauheet voidaan erottaa selvästi aiemmista vaihtoehdoista, uusissa pakkauksissa on uudet nimet ja koodit. Voit ladata esitteen, joka sisältää kaikki tuotetietoihin tehdyt muutokset painamalla tästä.

Kiilto Pro tekstiilipesuaineet ammattilaisille

Pesujauheiden brändiuudistus on osa vuoden 2020 lopulla aloittamaamme työtä, jolloin tiedotimme nestemäisten pesu- ja huuhteluaineiden uudistuksesta Kiilto Pro -tuotteiksi. Serto -brändi säilyy edelleen Kiillon tuotevalikoimassa kuluttujille suunnattuina laadukkaina pyykinpesutuotteina.

Oletko kiinnostunut uudistetuista Kiilto Pro -pesujauheista? Lue lisää tuotteista niiden tuote-esitteistä:
Kiilto Pro Green Textile
Kiilto Pro BioColor Textile
Kiilto Pro Ultra Textile