Uudistettu Kiilto KeraPro – tehoa ja laatua märkätilarakentamiseen

Uudistetulla Kiilto KeraPro Pikavedeneristeellä teet vedeneristyksen kerralla kuntoon ­­- työvaiheesta toiseen odottamatta.

Uudistettu Kiilto KeraPro on M1-hyväksytty ja nopeasti kuivuva vedeneriste, joka voidaan levittää sekä telaamalla että ruiskuttamalla. Tuotteen ominaisuuksia on uudistuksessa parannettu entisestään kiinnittäen erityishuomiota esimerkiksi tuotteen levitysominaisuuksiin.

Kiilto KeraPro –vedeneristysjärjestelmä voidaan kiteyttää kolmeen helppoon ja nopeaan vaiheeseen, mikä mahdollistaa merkittävän ajansäästön märkätilan rakentamisessa:

  1. Pohjusta Kiilto PrimerOnella, joka sopii sekä tasoitteiden että vedeneristeiden alle.
  2. Tiivistä läpiviennit Kiilto XPU:lla nopeasti ilman läpivientivahvikkeita.
  3. Eristä uudistetulla Kiilto KeraProlla – ei kuivumista kerrosten välissä, joten levitä toinen kerros pikavedeneristettä heti perään poistumatta märkätilasta.

Kaikki Kiilto KeraPro -vedeneristysjärjestelmään kuuluvat tuotteet ovat M1-hyväksyttyjä, ja järjestelmän suunnittelumateriaalit ovat ladattavissa Kiilto Pro Design –sivustolta

Kaikki Kiillon vedeneristysjärjestelmät ovat keskenään limitettävissä. Voit vertailla tuotteiden ominaisuuksia tästä taulukosta

Kiilto KeraPro käy myös tiivistyskorjauksiin.

Lue asiakastarina: ”Vedeneristys yhdellä työkäynnillä kuntoon”

Lue tuotekehityspäällikkömme blogi: ”Entistä parempi – näin tehtiin uudistettu Kiilto KeraPro”