Unelmien toteuttaminen vaatii hyvää pohjatyötä

Blosiuksella panostetaan hyvään pohjatyöhön, niin urakkatarjouksia laadittaessa kuin itse kylpyhuoneissakin. Yritys on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Kiillon kanssa.

Espoolaisessa paritalossa kylpyhuoneremontti on jo pitkällä. Vedeneristys on kuivunut, asentaja sovittelee laattoja seinälle tottuneesti toinen toisensa viereen. Työnjohtaja Henrietta Malmari Blosiukselta kertoo, että täälläkin kaikki alkoi tarkoista ja konkreettisista suunnitelmista. 

”Tarjouksissamme on aina havainnekuvat lopputuloksesta sekä yksityiskohtainen selvitys siitä, mitä tehdään ja kuinka kauan työ kestää. Hinta on kiinteä, siinä huomioidaan myös esimerkiksi putki- ja sähkötyöt.” Malmari korostaa, että näin asiakas saa tarkan käsityksen siitä, mitä on tilaamassa ja hänen on helpompaa tehdä iso päätös. ”Kylpyhuoneremontteihin liittyy paljon unelmia. Jo matkan alussa tarvitaan kuitenkin paljon realismia ja konkretiaa.”

Kylpysaippua käteen – periaatteella

Uudellamaalla toimiva Blosius kylpyhuoneremontit Oy tekee märkätilojen remontteja niin kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin, kokonaispalveluna, kylpysaippua käteen -periaatteella. Toimitusjohtaja Jaakko Rosti korostaa, että myös taloyhtiöiden kohdalla toimintatapa on samanlainen kuin kotitalouksien kanssa. 

”Kaikki mietitään jo etukäteen valmiiksi, konkretisoidaan, havainnollistetaan ja aikataulutetaan, jotta kokouksissa pystytään tekemään helpommin päätöksiä. Osakkaille jätetään mahdollisuus vaikuttaa oman kylpyhuoneensa laatta- ja kalustevalintoihin.”

Se pidetään, mitä luvataan

Rosti lisää, että toimintamalli – ja se, että Blosius tekee. mitä lupaa – edellyttää myös vakiintunutta, samat arvot jakavaa kumppaniverkostoa. 

”Käytämme vain suomalaisia ja pohjoismaisia tavarantoimittajia. Meille on äärimmäisen tärkeää, että materiaalit esimerkiksi todella tulevat, silloin kun pitää.” 

Kylpyhuoneremontit ovat teknisesti monivaiheisia. Jos jossakin kohtaa tulisi viivästyksiä, niin koko urakan aikataulu vaarantuisi.

Kiillon laatuun luotetaan

Blosius on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Kiillon kanssa. 

”Kiillon tuotteet ovat kokonaisuudessaan paras valinta alallamme. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja niitä on hyvin saatavilla”, Rosti miettii. 

Hän kertoo arvostansa myös Kiillon asiantuntijoiden hyvää tavoitettavuutta. ”Olemme saamme Kiillolta aina tarvittaessa neuvoja ja asiantuntija-apua. ” Rosti mainitsee, että Kiilto tunnetaan myös esimerkiksi taloyhtiöissä. 

”Kun taloyhtiön hallituksen kokouksessa kerrotaan, että kohteeseen on valittu Kiillon tuotteet, asiasta ei joudu koskaan keskustelemaan.”Kiillon aluepäällikkö Daniel Hilli kertoo, että Kiilto on järjestänyt Blosiukselle esimerkiksi märkätilakoulutuksia. ”Koulutuksissa on käyty läpi esimerkiksi muuttuneita määräyksiä sekä uusia tuotteita.”

Kahdeksantuhannen remontin kokemuksella

Blosius Kylpyhuoneremontit Oy on toiminut 25 vuotta. Malmari laskee, että täyteen tulee pian 8000 remonttia. 

”Työt ovat jatkuneet täysillä myös korona-aikaan. Reilu kaksikymmentä asentajaamme on ollut töissä ympäri vuoden. Suomalaisilla on nykyään kova kotoilu-innostus ja kylpyhuoneremontteihin ollaan valmiita panostamaan.

”Tämänkertaisen kohteemme, espoolaisen paritalon kylpyhuoneen remontti alkaa olla jo pitkällä. Kauniit vaaleat kaakelit ovat piilottamassa taakseen Kiillon tasoitteet ja vedeneristeet. Tässäkin tapauksessa unelmien toteuttaminen on vaatinut hyvää pohjatyötä. 

”Selkeätä skandinaavista tyyliä, raikkaita puhtaita linjoja. Ajattoman tyylikästä”, Malmari kuvailee lopputulosta.

Blosius Kylpyhuoneremontit Oy, lue lisää blosius.fi/kylpyhuoneremontti