Haemme Lempäälän tehtaalle kahta uutta tuotantotyöntekijää liiman-valmistukseen

Olemme luoneet tulevaisuutta Kiillossa jo vuodesta 1919 lähtien. Panostamme päivittäin huomiseen kehittämällä toimintamme vastuullisuutta, kannustamalla innovointiin ja huolehtimalla työntekijöidemme hyvinvoinnista. Olemme sitoutuneita täyttämään Lupauksemme ympäristölle, motivoituneina aidosta mahdollisuudesta vaikuttaa sekä yksilöinä että yhdessä, luoden näin kestäviä menestystarinoita asiakkaillemme. Tervetuloa mukaan matkalle kohti määränpäätämme, vuotta 2080!  

 
Tuotantomäärämme kasvaessa haemme Lempäälän tehtaalle kahta uutta 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ liimanvalmistukseen 

Kehitämme ja valmistamme Lempäälässä kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin. Lempäälän tuotannossa työskentelee yhteensä noin 90 henkilöä. Nyt avoinna olevassa tehtävässä toimit osana liimanvalmistuksen noin 20 hengen tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaisten liimojen tai liimamassojen valmistus sekoittajilla ja tarvittaessa pakkaaminen. Huolehdit myös koneiden ja laitteiden kunnon tarkkailusta ja pääset osallistumaan uusien tuotteiden tekemiseen yhdessä tuotekehityksen kanssa. Käytät työssäsi trukkia raaka-aineiden noutoon ja annosteluun. Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöohjeiden huomioiminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä työtä. Työ on arkisin tehtävää 2-vuorotyötä. 

Odotamme sinulta: 

  • oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta 
  • joustavaa asiakaspalveluasennetta 
  • reipasta työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja 
  • trukinajotaito on eduksi 
  • aiempi kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä on eduksi

Tehtävässä on eduksi myös kemian-/prosessitekniikan perustutkinto tai vastaava, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä koulutamme ja perehdytämme sinut työhön.  

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Olemme savuton työpaikka.    

Lisätietoa tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Virpi Viitanen, +358451056155, 17.9. klo 9-11 ja 22.9. klo 10-11.  

Odotamme hakemustasi 30.9.2021 mennessä täällä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.     

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 6.10.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. 

Kiilto Oy on osa Kiiltoa, joka on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdessätoista maassa ja työllistää yhteensä lähes 1000 henkilöä. Vuonna 2020 Kiillon liikevaihto oli noin 294 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi