Tervetuloa oppimaan syksyn koulutuksiin!

Syksy on perinteisesti uuden opettelun aikaa. Ammattilainenkin tarvitsee välillä päivitystä taidoilleen ja muistinvirkistystä jo aiemmin opitulle. Koulutuksemme käynnistyvät jälleen syyskuussa uudistuneilla sisällöillä eri puolilla Suomea. Osallistujille on tarjolla taatusti tuoretta ja ajankohtaista tietoa oman työn tueksi.

Asiakas koulutusten keskipisteenä

Pyrimme koulutuksissamme vastaamaan kunkin asiakasryhmän tiedontarpeeseen mahdollisimman hyvin. Koulutukset räätälöidään osallistujien oppimista tukeviksi ja sisältöjä päivitetään säännöllisesti asiakkailta saadun palautteen mukaan.

– Koulutukset ovat muuttuneet huimasti asiakaskeskeisemmiksi, kertoo rakennustarvikeosaston tuotepäällikkö Jyrki Pajunen. Pajunen on ollut avainhenkilö Kiillon koulutusjärjestelmän kehittämisessä 90-luvun lopulta asti.

– Emme halua, että asiakkaan aika kuluu turhaan jaaritteluun, vaan haluamme jakaa juuri hänelle merkittävää tietoa tiiviissä ja ymmärrettävässä paketissa. Aikoinaan asiakkaan ajateltiin tarvitsevan mahdollisimman paljon tietoa, mutta nykyään meidän tärkein tehtävämme on noukkia asiantuntemuksestamme asiakkaan oman työn kannalta olennaisin, selvittää Pajunen.

Eväitä entistä sujuvampaan työskentelyyn

Kiilto on ollut Suomessa rakennustarvikepuolen edelläkävijä workshop-tyylisten, käytännönläheisten koulutusten järjestäjänä. Osa koulutuksista järjestetään edelleen työpajatyöskentelynä, mutta nykyään ammattiasentajille ja urakoitsijoille tuotteiden testaamista tärkeämpää on saada koulutuksesta tuhdit eväät oman työnteon kehittämiseen.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että kerromme koulutuksissamme käytännönläheisiä esimerkkicaseja. Varoitamme mahdollisista karikoista ja kerromme myös, mitä olemme itse oppineet kantapään kautta, koulutuksia Pirkanmaalla vetävä aluepäällikkö Marko Suominen toteaa.

– Monelle asiakkaalle esimerkiksi märkätilakoulutuksen tärkein anti on se, että koulutus hyväksytään VTT:n henkilösertifioinnin täydennyskoulutukseksi. Haluamme kuitenkin tarjota Kiilto-märkätilapassin lisäksi osallistujille myös syventävää tietoa järjestelmiemme erityisominaisuuksista ja alustavaatimuksista sekä uutuustuotteista, Suominen lisää.

Tutustu syksyn koulutuskalenteriin ja ilmoittaudu mukaan!