Suomalainen Kiilto valloittaa Skandinavian hygieniamarkkinat

Vuoden 2019 aikana Kiillosta tuli Pohjoismaiden johtava hygieniaratkaisujen toimittaja ja kiiltolaiset saivat yli 100 uutta kollegaa. Yrityskaupan myötä Kiilto vahvisti asemiaan kansainvälisenä puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittajana nykyisten toiminta-alueiden lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tiiviin yhteistyön huipennuksena lanseerattiin ensimmäiset ammattihygienian Kiilto Pro -tuotteet Skandinavian markkinoille.

Skandinavian valloittavat ratkaisut

– Tänä vuonna on aika viedä 100 vuoden tutkimuksen ja kehittämisen tulos myös läntisiin naapurimaihimme Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, Kiillon markkinointipäällikkö Arja Seppälä kertoo.

Skandinaviassa on vahvaa osaamista jo entuudestaan desinfioinnin ja henkilöhygienian osalta ja ratkaisumme tulevat tukemaan sekä laajentamaan tarjontaa. Olemme saavuttaneet markkinajohtajan aseman Suomessa kehittämällä ja tuottamalla laadukkaita ratkaisuja, samalla asettaen rohkeitakin ympäristötavoitteita. Nyt tavoittelemme samaa kasvua myös Skandinavian markkinalla ja tulemme jatkossakin olemaan paikallinen toimija kansainvälisen konsernin vahvuuksilla, Seppälä jatkaa.

Kasvu on ennen kaikkea keino, jolla pystymme panostamaan tuotekehitykseen entistä enemmän, vaikuttamaan ympäristöön sekä palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin.

Mielenkiintoisen mahdollisuuden edessä

Helmikuun alussa lanseerattiin ensimmäiset Kiilto Pro -tuotteet Skandinaviassa. Kiillon liiketoimintajohtaja Juha Suoniemi toteaakin, että Kiilto on mielenkiintoisten ja suurten mahdollisuuksien edessä.

– Ensimmäisessä vaiheessa lanseeraamme markkinoille keittiöhygienian ja ammattisiivouksen ratkaisumme, Suoniemi jatkaa.

Yhteiselle pohjalle on hyvä rakentaa kasvua: asiantuntijuus, korkea laatu, asiakasymmärrys ja kestävä kehitys ohjaavat toimintaa myös muissa Pohjoismaissa. Lisäksi Skandinaviassa vahvat ja asiakkaiden tuntemat tuotemerkit DAX, Antibac ja Plum laajentavat paikallista kokonaistarjoamaa. Tanskan Assensissa sijaitseva tuotantolaitos puolestaan täydentää Kiillon valmistuskapasiteettia. Myös Suomessa tullaan näkemään uusia tuotteita. Ensimmäiset kiinnostavat uutuudet ovat WipeClean- sarjan käyttövalmiit pyyhkeet.