Suojaa märkätilan vedeneriste vahinkojen varalta viiltosuojateipillä

Kylpyhuoneen silikonisaumat tulee tarkastaa säännöllisesti ja uusia tarvittaessa. Pienestä silikonien vaihtotyöstä voi kuitenkin koitua suurempi ongelma ajan saatossa muodostuvan kosteusvaurion myötä, jos vedeneriste rikkoutuu silikonin vaihtotyön yhteydessä. Viiltosuojateippi suojaa vedeneristettä ja ehkäisee myös toisen ongelman: kosteuden padottamisen laatan taustaan.

Silikonien vaihtotyö on tavallinen huoltotoimenpide, joka toistuu märkätilan elinkaaren aikana. Koska vanhan silikonin poistamisessa käytetään usein terävää työkalua, on olemassa riski vedeneristeen rikkoutumisesta, mikäli terä pääsee viiltämään vedeneristekalvon rikki.

Kiilto on tuonut markkinoille uuden Kiilto Pro Cut Protect -viiltosuojateipin, joka asennetaan valmiin vedeneristeen päälle vedeneristystyön yhteydessä. Siten tulevaisuudessa, kun märkätilan silikoneja vaihdetaan, viiltosuojateippi suojaa vedeneristettä tehokkaasti mahdollisilta viiltovahingoilta.

Estää myös kosteuden padottamisen laatan taustaan

Kiilto Pro Cut Protect -viiltosuojateippi ratkaisee samalla myös toisen ikävän ongelman: kosteuden padottamisen laatan taustaan.

Jos silikonia asentaessa silikoni on painettu vedeneristeeseen saakka, kosteutta kertyy huokoisten laattasaumojen vuoksi myös laattojen taakse. Tämä kosteus ei pääse poistumaan, kun alin seinälaatan alareuna on näin padotettu silikonilla. Kosteuden kertyessä voi ajan myötä ilmetä väriongelmia laattojen saumoissa tai hometta silikonissa.

Kosteuden patoutumisen ehkäisee Kiilto Pro Cut Protectin pussimainen rakenne.

Pieni työvaihe, arvokas hyöty

Viiltosuojateipin asentaminen on yksinkertaista. Vedeneristystyö nurkkavahvikkeineen tehdään normaalisti ensin valmiiksi. Viimeiseksi teipataan viiltosuojateippi tasaisesti nurkkiin, eli käytännössä kaikille alueille, joihin asennetaan silikonisauma.

Lopputuloksena Kiilto Pro Cut Protect -viiltosuojateippi lisää huolettomuutta ja ratkaisee samalla kaksi ongelmaa – silikonin vaihtotyössä tapahtuvat viiltovahingot terävillä työkaluilla ja kosteuden patoutumisen laattojen taakse. Näin viiltosuojateippi suojaa vesieristettä koko käyttöiän ja ehkäisee inhimillisten virheiden seuraukset silikoneja vaihdettaessa.

Kiilto Pro Cut Protect -viiltosuojateippi on yhteensopiva Kiillon vedeneristysjärjestelmien kanssa.