Serton kuluttaja on tarkka ja herkkä

Serton kuluttaja on tutkimuksen mukaan tarkka. Hän haluaa, että pyykinpesutulos on ehdottoman puhdas ja että hänen vaatteensa ja muut tekstiilit säilyvät pesusta pesuun parhaassa mahdollisessa kunnossa – mutta entä kun hän on myös herkkä?

Tutkimuksen mukaan Serton käyttäjistä n. 69%* kertoo olevansa itse herkkäihoisia tai asuvansa samassa taloudessa jonkun kanssa, jolla on herkkä iho. Myös tuoksuherkkyys on tänä päivänä yhä yleisempää, ja jopa 10-40% väestöstä on raportoitu olevan tuoksuherkkiä. **

UUTUUS Serto Herkkä

Haluamme Serto -tuotteilla lähestyä myös näitä herkkäihoisia ja tuoksuista kärsiviä ihmisiä tuomalla markkinoille Serto Herkkä Pyykinpesunesteen, joka on kirjopyykille suunniteltu pyykinpesuneste, jolla kirjavat ja värilliset pyykit säilyttävät värinsä pesusta toiseen puhtaina ja uudenveroisina.

Serto Herkän hajusteeton koostumus pesee puhtaaksi tavallisen kirjopyykin aina käsinpesusta 60 asteen pesuohjelmiin asti. Se sisältää värisuojan, joten kirkkaat värit pysyvät kirkkaina. Värisuoja estää irronneen värin uudelleen tarttumista ja näin värien sekoittumista. Silkille ja Villalle Serto Herkkä on liian tehokas, sillä toistuvissa pesuissa se poistaa niistä liikaa niiden omaa luontaista, kuituja suojaavaa rasvaa.

Serto Herkkä Pyykinpesunesteen pakkauskoko on 850 ml ja siitä riittää pyykinpesutehoa 28 koneelliseen (4-5kg/pehmeä vesi).

Tuotteen hinta kaupassa noin 3,50€.

* TNS bränditutkimus 11/2015
**Artikkelin tunnus: duo99441 ( 099.441)
Matti Hannuksela ja Tari Haahtela
© 2016 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim