Satavuotias Kiilto paljastaa brändifilmissään pitkän iän salaisuuden

Kemianteollisuuden kotimainen uranuurtaja Kiilto viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan. Lujin sidos kaikista -konseptilla Kiilto haluaa kertoa toimintakulttuuristaan, jossa läheisyys, ympäristö ja tulevaisuuteen sitoutuminen ovat keskiössä.

Yhteistyössä Ivalo Creative Agencyn kanssa luotu viestintäkonsepti, Lujin sidos kaikista, kertoo yrityksen arvoihin ja kulttuuriin sitoutumisesta. Samalla se viittaa myös Kiillon toiminnan ytimessä oleviin kemiallisiin sidoksiin sekä rakkauteen, joka sekin on biologialtaan kemiallinen sidos.

Lujin sidos kaikista -konseptin näkyvin elementti on Cocoa Mediaproductionin kanssa toteutettu brändifilmi. Kiillon varsinainen syntymäpäivä koittaa lokakuussa, mutta saavutettua virstanpylvästä juhlistetaan koko vuoden ajan. Mediassa kampanja näkyy tehostetusti toukokuusta marraskuuhun.

Brändifilmin äänenä kuullaan Venla-palkittu näyttelijä Carl-Kristian Rundman ja musiikkina Timantit on ikuisia -kappaleesta Kiillolle räätälöity versio.

Satavuotias konkari katsoo pitkälle tulevaisuuteen pyrkien jatkuvasti uusiutumaan, kansainvälistymään ja kehittymään. Kiilto on perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Yhtiö on ollut lähes koko olemassaolonsa ajan saman perheen omistuksessa, jo neljäs sukupolvi on kiinteästi mukana yrityksen toiminnassa.

Kiillon neljä liiketoiminta-aluetta, rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet, tekevät Kiillosta tutun, luotetun ja pitkäaikaisen kumppanin monelle yritykselle ja kuluttajalle.

”Meidän on helppo puhua rakkaudesta luontoon, tutkimiseen ja korkeaan laatuun sekä tahtoon ylittää asiakkaiden odotukset. Nämä asiat näkyvät konkreettisina tekoina arjessamme joka päivä”, kertoo Kiillon brändi- ja viestintäjohtaja Eeva Solja.

——–

Lujin sidos kaikista -manifesti

Me Kiillossa olemme tehneet tutkimustyötä vuodesta 1919. Se tekee sata vuotta alkuaineita, yhdisteitä ja kemiallisia sidoksia. Nyt voimme lopulta ilmoittaa, että olemme löytäneet sen: lujimman sidoksen kaikista. Se on rakkaus. Nyt ja tulevaisuudessa.

Rakkaus työhön, tinkimätön halu pyrkiä kohti parasta. Rakkaus pienimpiin yksityiskohtiin, nanokokoisiin partikkeleihin, palava intohimo suuriin kokonaisuuksiin. Rakkaus kotimaahan, sen herkän kauniiseen luontoon ja sen ihmisiin, joiden kädet jaettu työ on tuonut yhteen. Rakkaus historiaan, joka sitoo meidät tähän maahan ja nykyhetkeen, joka on kaikki mitä on. Ja rakkaus tulevaisuuteen, joka elää meissä kaikissa ja laittaa meidät seisomaan rinta rinnan, valmiina ottamaan vastaan seuraavan sadan vuoden haasteet.

Rakkaus. Se on lujin sidos kaikista