Robin Ambré nimitetty ammattihygienian liiketoimintajohtajaksi

Robin Ambré on nimitetty ammattihygienian liiketoimintajohtajaksi 1. tammikuuta 2024 alkaen.

Ambré tulee olemaan myös KiiltoClean-konsernin johtoryhmän jäsen. Ambré on KiiltoClean AB:n nykyinen toimitusjohtaja Ruotsissa ja jatkaa myös tässä tehtävässä.

Nykyinen ammattihygienian liiketoimintajohtaja ja KiiltoClean AS:n toimitusjohtaja Henrik Skibrek on huolellisen harkinnan jälkeen päättänyt, että hän haluaa keskittyä operatiiviseen liiketoimintaan ja päästä jälleen lähemmäksi markkinoita ja asiakkaita. Tämän vuoksi Skibrek luopuu ammattihygienian liiketoimintajohtajan tehtävästään ja jatkaa KiiltoClean AS:n toimitusjohtajana.

Ambrélla on pitkä kokemus kansainväliseltä hygienia-alalta ja hän on työskennellyt kasvuun keskittyvissä yrityksissä. Ambré on osoittanut jakavansa Kiillon intohimon ihmisiä ja ympäristöjohtamista kohtaan. Hänellä on kokemusta kestävän kasvun rakentamisesta sekä orgaanisesti että fuusioiden ja yritysostojen kautta.

”Minulle on kunnia rakentaa Henrikin erinomaisen työn varaan ja samalla korostan hänen jatkuvaa avainrooliaan yhtiömme kehittämisessä. Henkilökohtaisesti olen innoissani Kiillon ainutlaatuisesta asemasta Pohjoismaissa ja Baltiassa, joissa on teollista voimaa, paikallisia tuotemerkkejä, maakohtaista asiantuntemusta ja vankka sitoumus ympäristöön. Olen ylpeä Kiillon ainutlaatuisuudesta ja pyrin vaalimaan kiiltolaista henkeä, jotta tiimimme olisi entistäkin vahvempi. Tulevaisuutta ajatellen keskityn edistämään ympäristöalan johtoasemaamme hyödyntämällä olemassa olevia ratkaisujamme, oikeita projekteja ja lahjakasta tiimiämme”, Robin sanoo.

KiiltoClean-konsernin toimitusjohtaja Kari Laakso toivottaa Ambrén tervetulleeksi ja kiittää Skibrekiä erinomaisesta johtamisesta. ”Kunnioitan hänen päätöstään ja olen iloinen, että hän jatkaa KiiltoClean AS:n toimitusjohtajana. Toivotan Robinin tervetulleeksi uuteen tehtävään ja toivon hänelle kaikkea hyvää”, Laakso sanoo.