Ratkaisut metalliteollisuuden pesuihin, koneistukseen ja kunnossapitoon

Metalliteollisuuden pesu ja puhdistus

Kiillolta löytyvät ratkaisut metalliteollisuudessa esiintyvien prosessien pesuihin ja puhdistuksiin. Pesut viimeistelevät kappaleen laadun ja puhtauden, tuotteen korroosioriski pienenee ja käyttöikä kasvaa. Meiltä saat korkealaatuiset suihku- ja kammiopesuaineet öljy- ja rasvapohjaisen lian poistoon. Metalliteollisuuden pintapesuissa on lukematon määrä erilaisia pesukohteita ja likatyyppejä. Teollisuuspesuaineet ovat ammattikäyttöön kehitettyjä vahvoja tiivisteitä, jotka tehoavat haastavaankin likaan. Käyttöohjeiden mukaisesti käytettyinä aineet ovat turvallisia myös pestäville materiaaleille.

Koneistava metalliteollisuus

Kiillon työstönesteillä on erinomaiset voitelu- ja jäähdytysominaisuudet, hyvät korroosionesto-ominaisuudet sekä mikrobiologinen kestävyys. Tuotteilla saavutetaan työkalujen pitkä ikä ja hyvä työstöjälki. Kokonaisratkaisumme kattaa laajasti metallien työstöön tarvittavat kemikaalit sekä henkilöhygieniatuotteet. Meiltä saat tuotteet myös työstönesteen mikrobiologisen tilan tarkkailuun.

Tekniset aerosolit kunnossapitoon

Tuotevalikoimastamme löytyvät yleisimmät tekniset aerosolit voiteluun, puhdistukseen ja pinnoittamiseen – aina lyhytaikaisesta voitelusta asennusapuaineisiin. Kiilto -tuotteet varmistavat koneiden keskeytymättömän toiminnan. Tuotteiden laatu on testattu useissa teollisuuden vaativissa käyttökohteissa. Säännöllinen ja huolellinen voitelu sekä puhdistus ovat osa kemiallista kunnossapitoa, jolla suojataan kohteita ja koneita sekä pidennetään niiden käyttöikää. Puhdistustuotteiden valikoima on laaja ja monipuolinen sisältäen mm. rasvanpoistoaineet, elektroniikan puhdistusaineet sekä lasipintojen puhdistusaineet.