Ramport Oy hakee Key Account Manageria Marine-liiketoimintaan

Ramport tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, asiantuntevia ja laadukkaita pintamateriaali- ja kiinnitysratkaisuja. Keskeisiä asiakasryhmiämme ovat keittiökalusteteollisuus, puusepänteollisuus ja meriteollisuus. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella. Kasvuhakuinen Ramport on osa vahvaa suomalaista Kiilto Family -konsernia.

Nyt haemme Marine-liiketoimintaamme innovatiivista ja toimeen tarttuvaa

Key Account Manageria

Tehtäväsi on toimialan tarpeiden analysointi ja asiakaslähtöisen liiketoimintakonseptin kehittäminen. Laajennat ratkaisuvalikoimaa ja asiakaskuntaa meriteollisuudessa. Key Account Managerina vastaat meriteollisuuden asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta sekä kehität suhdeverkostoa ja myyntiä.

Sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä ratkaisumyyntityöstä ja etsit kasvuhakuisesti meriteollisuuteen liittyviä uusia mahdollisuuksia. Tunnet entuudestaan meriteollisuuden toimintaa ja olet ratkaisukeskeinen. Omalla aktiivisella otteellasi sekä hyvillä vuorovaikutustaidoillasi varmistat luottamuksellisen yhteistyön henkilöstön ja konsernin muiden yhtiöiden kanssa.

Tehtävää hoidetaan kotikonttorista käsin, esim. Turun tai Helsingin alueelta. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle ja tehtävään kuuluu vapaa autoetu.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytykset:

  • Kaupallinen, tekninen tai teollisen muotoilun korkeakoulutus (min. AMK-taso)
  • Noin viiden vuoden työkokemus
  • Kyky analyyttiseen ja suunnitelmalliseen palveluratkaisumyyntiin
  • Kokemus tulosvastuullisesta työskentelystä
  • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän perheomisteisessa yhtiössä osana suurempaa konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Toni Karlsson, 050-401 4647.Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.5.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@tuocon.fi