Puheenaiheena ohjeet ja neuvot märkätilaan – Kiilto mukana Isännöintipäivillä 21.-22.9.22.

Tänä vuonna Isännöintipäivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 21.-22.9.2022. Kiillon osastolla asiantuntijamme ovat paikalla auttamassa taloyhtiöhankkeiden osapuolia varmistamaan turvallisen ja hyvän rakentamistavan mukaisen märkätilan toteutuksen, suunnittelun ja valvonnan.

Me osaamme märkätilat

Kiillon rakentamisen asiantuntijoilta voi kysyä paikan päällä lisää esimerkiksi märkätilaan liittyvistä riskeistä, vastuiden jakautumisesta rakentamisen aikana, määräyksistä ja ohjeista, märkätilatöiden valvontaan tai suunnitteluun liittyvistä asioista ja märkätilan rakenteiden rakennustuotteista ja niiden valinnasta.

Olemme paikalla auttamassa rakentamisen hankkeiden onnistumisessa

Asiantuntijamme ovat paikalla auttamassa taloyhtiöhankkeiden osapuolia varmistamaan turvallisen ja hyvän rakentamistavan mukaisen märkätilan toteutuksen, suunnittelun ja valvonnan. Meille on tärkeää, että rakenteet toteutetaan oikein, tuoteperheet valitaan oikein ja osataan edellyttää asiantuntevia osapuolia märkätilan toteuttajiksi.

Tarjoamme asiakirjoja isännöinnin hyödynnettäviksi

Meiltä voi kysyä neuvoa isännöinnin työn helpottamiseen ja riskien huomiointiin taloyhtiöiden rakennushankkeissa. Olemme laatineet asiakirjoja, joita voi heti hyödyntää isännöinnissä. Haluamme myös auttaa huomioimaan märkätilan käyttäjää ja tarjoamme ohjeita tilan oikeaan käyttöön – isännöinnille ja taloyhtiölle käytettäväksi apuna asukkaan ohjeistamisessa.

Odotamme hyviä kohtaamisia

Odotamme innolla hyviä keskusteluja ja toivomme voivamme auttaa vahvalla rakentamisen asiantuntemuksellamme taloyhtiöiden rakennushankkeiden suunnittelussa ja läpiviennissä.

Kiillon osasto n:o 32 löytyy Remonttikujan ja Urakkatien kulmasta.

Osastolla on tavattavissa joukko asiantuntijoitamme:

Tanja Starck

Saana Leppänen

Marko Suominen

Jutellaan lisää Jyväskylässä!