Puhdista ja desinfioi kaikki elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat samalla kertaa – Kiilto Pro Alco-Free WipeDes

Tiedämme, että elintarviketurvallisuus, tuotteiden laatu ja tuottavuus ovat tärkeitä yritystoimintasi kannalta. Elintarvikkeiden käsittelyyn ja valmistukseen käytettävän ympäristön puhtaudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen on yksi tehokkaimmista tavoista varmistaa elintarvikkeiden turvallisuus ja tuotteiden korkea laatu. Kiilto Pro Alco-Free WipeDes puhdistaa ja desinfioi pinnat samalla kertaa. Sen avulla voit varmistaa hygieniavaatimusten täyttymisen helposti, turvallisesti ja nopeasti. Käyttövalmiit pyyhkeet tuhoavat bakteereja tehokkaasti.

Pintoja ei siis tarvitse puhdistaa ennen pyyhkeiden käyttöä, eikä huuhdella niiden käytön jälkeen

Uusi ammattilaiskäyttöön suunniteltu pyyhetuotteemme Kiilto Pro Alco-Free WipeDes täydentää Kiillon elintarviketeollisuudelle suunnattujen hygieniaratkaisujen valikoimaa. Pyyhkeet on kehitetty erityisesti elintarvikkeiden valmistukseen ja jalostukseen käytettäville laitoksille ja suunniteltu täyttämään niiden erityisvaatimukset.

Monet muut markkinoilla olevat pyyhkeet edellyttävät pintojen puhdistamista ennen niiden desinfiointia, mistä aiheutuu ylimääräinen työvaihe. Tällaisten pyyhkeiden vaikuttava aine on alkoholi, joka ei puhdista, joten näkyvästi likaiset pinnat täytyy aina puhdistaa ennen niiden desinfioimista. Kiilto Pro Alco-Free WipeDes -pyyhkeiden vaikuttava aine on erityinen triamiiniliuos, joka puhdistaa ja desinfioi pinnat samalla kertaa. Arvokasta aikaa säästyy, kun pintoja eri tarvitse puhdistaa erikseen ennen niiden desinfiointia, eikä myöskään huuhdella pyyhkimisen jälkeen. Ne ovat myös erinomainen vaihtoehto pinnoille, joita ei voida pyyhkiä alkoholipitoisilla tuotteilla.  Sen lisäksi, että pyyhkeet ovat alkoholittomia, ne eivät myöskään sisällä KVATTI-, DDAC- tai PHMB-yhdisteitä. Ne soveltuvat ihanteellisesti pienten elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien pintojen pyyhkimiseen. Yksi pyyhe riittää 0,5 m2:n kokoisen pinnan puhdistamiseen jadesinfiointiin.

Tutkitusti tehokas triamiiniliuoksen ja laadukkaan pyyhemateriaalin yhdistelmä

Pyyhkeet on valmistettu kestävästä sinisestä Tritex®-polypropeenista. Pyyhkeiden sileä pinta varmistaa, ettei pinnoille jää jäämiä tai kuituja. Pyyhkeiden teho perustuu pyyhkeiden sisältämän nesteen määrään sekä niiden kykyyn luovuttaa nestettä. Tuote tehoaa useisiin erilaisiin mikrobeihin sekä proteiineihin, ja lisäksi sillä on erinomainen bakterisidinen vaikutus ja kontaktiaika.

MIKROBITKONTAKTIAIKA
Bakterisidinen teho:
EN 12761 min
EN 166155 min
EN 136971 min
Virusidinen teho:
EN 144765 min
Hiivat ja sienet:
EN 16501 min

Elintarvikeviranomaisten hyväksymä ja Halal-sertifioitu

Tanskan elintarvike-, maatalous- ja kalastusministeriö sekä Tanskan eläinlääkintä- ja elintarvikevirasto ovat hyväksyneet pyyhkeet (ilman tarvetta huuhdella pintoja pyyhkimisen jälkeen) desinfiointikäyttöön elintarviketeollisuudessa, maitotiloilla sekä kalastusaluksilla, joilla syötäväksi tarkoitettua kalaa säilytetään yli 24 tuntia. Lisäksi pyyhkeillä on Halal-sertifiointi (HFA). Halal-sertifiointi tarkoittaa sitä, että Kiilto Pro Alco-Free WipeDes -pyyhkeet eivät sisällä kiellettyjä aineita tai ainesosia ja että niitä voidaan käyttää Halal-elintarvikkeiden valmistusprosessin yhteydessä.

Lue lisää Kiilto Pro Alco-Free WipeDes -pyyhkeistä