Puhdas Grip, parempi Swing – Uusi golf-sesonkituote Kiilto CleanGrip puhdistaa mailan kädensijan tehokkaasti

KiiltoClean on valmistanut rajoitetun erän sesonkituotetta golf-mailojen grippien puhdistukseen. Kiilto CleanGrip on käyttövalmis puhdistusaine, jonka tehoaineena on stabiloitu vetyperoksidi. Se poistaa gripin luontaisia ominaisuuksia häiritsevät epäpuhtaudet, jolloin otetuntuma grippiin paranee. Puhtaan gripin myötä saavutetaan optimaalinen kosketus golf-mailaan ja siten tehostetaan swingiä. Toisin kuin vastaavat saippuapohjaiset tuotteet, Kiilto CleanGrip on 100% jäämävapaa.

Golf-mailojen kädensijan eli gripin ominaisuudet vaikuttavat suuresti siihen, millainen otetuntuma pelatessa on. Golf-lyönnin eli swingin on tapahduttava tarpeeksi rennolla otteella: liian kova puristus tekee tekniikasta kankean ja hitaan. Täydellisen swingin takana ei kuitenkaan ole vain harjoittelulla saavutettu taito. Mailan sopivuus ja sen kunto vaikuttavat lyöntiin yhtä lailla. Pelatessa käsien kautta siirtyy likaa ja rasvaa grippiin, mikä ajansaatossa kyllästää ja kovettaa kumista valmistettua kädensijaa. Gripin epäpuhtaudet vaikuttavat olennaisesti puristusotteeseen ja siten pelisuoritukseen.

Puhtauden asiantuntijat löysivät gripin saippuapesun tilalle paremman ratkaisun

Kun pitkäaikainen golf-harrastaja ja KiiltoCleanin viennin kehityspäällikkö Mikko Eskola lähti etsimään verkosta ohjeita gripin perusteelliseen puhdistamiseen, hän huomasi nopeasti ongelman.

”Gripit pestään usein saippuapohjaisilla aineilla, jotka voivat itse asiassa pahentaa huonontunutta otetuntumaa. Saippualiuos jättää herkästi gripin pintaan jäämiä, jolloin lika, rasva ja bakteerit tarttuvat entistä tehokkaammin gripin pintaan. Saippuapesu saattaa siis vain pahentaa niitä asioita, joista grippi jo valmiiksi kärsii. Kaipasin parempaa ratkaisua, joka palauttaisi gripin pinnan ihanteelliseen tilaan,” Eskola perustelee.

Näin syntyi ajatus jäämävapaasta grippien puhdistusaineesta. Eskola ehdotti ideaa KiiltoCleanin tuotekehityksestä vastaaville ja tehtiin päätös kokeilla, voidaanko kehittää tarkoitukseen paremmin sopivaa puhdistusainetta. Pian käynnistettiin testailut, miten Kiilto CleanGripin ainesosat vaikuttavat grippien tyypillisimpään valmistusmateriaaliin eli kumiin. Positiivisten kokeilujen jälkeen sesonkituote oli valmis.

Täysin jäämävapaa tuote on nopea, helppo ja turvallinen käyttää

Kiilto CleanGrip valmistetaan stabiloidusta vetyperoksidista, joka puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia ja pintaan muodostunutta biofilmiä. Vetyperoksidi hajoaa nopeasti vedeksi ja hapeksi, minkä ansiosta puhdistettavaan pintaan ei jää lainkaan jäämiä.

Käsittely Kiilto CleanGripillä on helppo tehdä. Liuosta voi levittää suoraan golf-mailan grippiin, harjata kauttaaltaan kevyesti esimerkiksi hammasharjalla ja antaa vaikuttaa noin 10-15 sekuntia. Kun gripin pyyhkäisee kuivalla mikrokuitupyyhkeellä käsittelyn jälkeen, se on heti valmis lyöntiin. Kiilto CleanGrip on todella riittoisa, sillä golf-mailan gripin puhdistus tarvitsee tehdä vain muutaman kerran kauden aikana. Se riittää läpi kauden pitämään gripin tuntuman hyvänä ja parantamaan omaa peliä.

”Toki on hyvä pitää mielessä, että gripit eivät ole ikuisia. Käyttöikään vaikuttaa gripin säännöllisen pesun lisäksi muun muassa säilytystavat ja käytöstä aiheutuneet kulumat. Kiilto CleanGripillä voi parantaa käyttöikää ja pitää huolta, että grippi pysyy mahdollisimman pitkään optimaalisena”, Eskola täsmentää.

Lue Kiilto CleanGripistä lisää täällä.

Sesonkituotetta on myynnissä rajoitettu erä

Kiilto CleanGripiä on valmistettu Suomen golf-kautta varten rajoitettu erä. Jälleenmyyjillemme on tarjolla kampanjateline, minkä avulla tuotteen saa näyttävästi sijoiteltua myymälään. Ota yhteyttä puhtaus- ja hygienia-asiantuntijoihimme kysyäksesi lisätietoja Kiilto CleanGripistä ja sen saatavuudesta. 

Kiilto CleanGrip tulee myyntiin lähiaikoina alan hyvin varusteltuihin erikoisliikkeisiin. Kysy lähimmältä jälleenmyyjältäsi lisää!