Myös rasvoittuva iho voi olla herkkä

Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Usein herkkyys yhdistetään erityisesti kuivaan ja ohueen ihoon, mutta myös rasvoittuva iho voi olla herkkä. Herkän ihon tunnusmerkkejä ovat punoitus, kutina ja kirvely. Herkkää ihoa voivat ärsyttää esimerkiksi pakkanen, viima, sauna ja aurinko sekä omalle iholle sopimattomat ihonhoitotuotteet.

Herkkä ja rasvoittuva iho kaipaa puhdistustuotteelta erityisominaisuuksia. Tuotteen tulee puhdistaa tehokkaasti rasvoittuvan ihon epäpuhtauksia sekä samanaikaisesti tasapainottaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Tehokkaasta puhdistustuloksesta huolimatta tuote ei saa kuivattaa tai ärsyttää ihoa.

Tiesitkö, että yli puolet suomalaisista naisista kokee olevansa herkkäihoisia ja yli kolmannes kertoo käyttävänsä pääsääntöisesti herkälle iholle tarkoitettuja ihonhoitotuotteita.*

  

UUTTA Herkälle ja rasvoittuvalle iholle

Erisan lanseeraa päivittäistavaramarkkinoille hellävaraisen, erityisesti herkälle rasvoittuvalle iholle kehitetyn puhdistusgeelin.

UUTUUS – ERISAN SYVÄPUHDISTAVA PUHDISTUSGEELI 150 ml

Rasvoittuvalle ja sekaiholle

  • Puhdistaa kasvoilta epäpuhtaudet, meikin ja ylimääräisen rasvaisuuden tehokkaasti ihoa kuivattamatta.
  • Tasapainottaa ihon toimintaa sekä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä.
  • Ratamonlehtiuutetta sisältävä koostumus rauhoittaa herkkää ihoa ja vähentää ihon punoitusta.
  • Saa ihon tuntumaan puhtaalta, raikkaalta ja pehmeältä.

Tuotteen kuluttajahinta on noin 4,50 ja tuote on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavaramyymälöistä.

Tehokkaan puhdistuksen jälkeen myös rasvaisempi iho kaipaa kosteutusta. Sekaihon päivävoiteeksi suosittelemme kevyttä ja nopeasti imeytyvää Erisan Kosteuttavaa Kasvovoidetta, joka rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa herkkää ihoa.

Kasvovoiteen kuluttajahinta on noin 7,00 euroa ja tuote on saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavaramyymälöistä.

Erisan tuotteet kehitetään yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa evätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Erisan kasvojenhoitotuotteet valmistetaan Suomessa.

   

* Lähde: TNS Kiilto Brändi tutkimus 2015, Suomalaiset naiset 18–69-vuotta, N=455