Markkinoiden ensimmäinen allergiatunnuksellinen ja hajusteeton kuivashampoo kehitettiin asiakastoiveiden pohjalta

Erisan-tuoteperhe kasvaa syksyllä 2019 uudella hajusteettomalla kuivashampoolla. Erisan Kuivashampoo on päivittäistavarakauppojen ensimmäinen hajusteeton kuivashampoo, jolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämä allergiatunnus.

– Kuluttajat ovat jo pitkään toivoneet meiltä allergiatunnuksellista ja hajusteetonta kuivashampoota, joten päätimme kehittää markkinoille ensimmäisenä nämä kriteerit täyttävän tuotteen, kertoo Erisanin Brand Manager Tuuli Shakeshaft Kiillosta.

Kuivashampoota on kahta eri kokoa: 250 ml ja pienempi, kätevä 100 ml:n matkapakkaus. Tuotelanseeraus antaa myös esimakua uudistetuista Erisan-pakkauksista, jotka ilmestyvät kauppoihin syksyn 2019 aikana.

Hajusteeton Erisan Kuivashampoo sopii myös tummille hiuksille

Erisan Kuivashampoo raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa pitkäkestoisesti sekä antaa hiuksille volyymia. Tuote antaa rakennetta jättämättä hiuksia tahmean tuntuisiksi. Erisan Kuivashampoo sopii myös tummille hiuksille ja on helposti harjattavissa. Tuote antaa kampauksille kestävän pohjan. Erisan Kuivashampoo ei sisällä hajusteita, väriaineita tai silikoneja.

Lisätietoja:

Tuuli Shakeshaft
Erisan Brand Manager, Kiilto
tuuli.shakeshaft@kiilto.com
p. 050 594 0408 
www.erisan.fi l www.kiilto.com