Lempäälän tehtaalle haetaan tuotantotyöntekijöitä pakkaamoon

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme? 

 

Haemme nyt Kiillon Lempäälän tehtaillemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen pakkaamoon. Toimit osana tuotannon tiimiä ja työtehtäväsi vaihtelevat kulloisenkin asiakastilanteen mukaan. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti erilaisten liimojen pakkaus. Työ on tarvittaessa 2-vuorotyötä.

 

Odotamme sinulta:

  • kemian-/prosessitekniikan perustutkintoa tai vastaavaa
  • aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä
  • oma-aloitteisuutta
  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • joustavaa asiakaspalveluasennetta
  • reipasta työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja
  • trukinajotaito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös tunnustusta Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatin muodossa. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella valmistuspäällikkö Antti Pohjalta (puh. +358 400396222) ti 15.10.2019 klo 9.30 – 11 tai to 17.10.2019 klo 12 – 14.

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.10.2019 mennessä. Vastaathan lisäksi hakulomakkeella olevaan videokysymykseen.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 28.10.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.