Kylpyhuoneremontti ajankohtainen lähivuosina joka kuudennessa suomalaiskodissa

Noin joka kuudes suomalainen aikoo toteuttaa kodissaan kylpyhuoneremontin seuraavan viiden vuoden aikana, selviää Suomalaisen Työn Liiton kesäkuussa teettämästä Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimuksesta. 35–64-vuotiaiden suomalaisten kodeissa kylpyhuoneen remontointi on ajankohtaisempaa kuin muilla ikäryhmillä. Kylpyhuoneet keikkuivat kärkisijalla viime vuoden marraskuussa, kun Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa listattiin kipeimmin remontin tarpeessa olevia kohtia suomalaiskodeista.


Hyvä pohjatyö on kaiken perusta

Märkätiloihin tehtävissä remonteissa näkyvä lopputulos on vain pieni osa kokonaisuutta. Kestävän lopputuloksen kannalta merkittävä osuus työtä ja tuotteita jää piiloon pinnan alle. Koska kylpyhuonetta remontoidaan melko harvoin, materiaalit kannattaa valita siten, että ne kestävät aikaa niin laatunsa kuin tyylinsäkin puolesta.

– Kylpyhuoneremontissa varmistetaan aluksi alustarakenteen soveltuvuus märkätiloihin ja sen jälkeen tehdään tarvittavat toimenpiteet, esimerkiksi lattian ja seinän tasoitus. Vedeneristejärjestelmän tehtävä puolestaan on estää kosteuden pääsy kylpyhuoneen rakenteisiin. Näillä kaikilla pinnan alle jäävillä tuotteilla varmistetaan, että kylpyhuoneen näkyvä pintarakenne on toimiva ja lopputulos kestävä, Kiilto Oy:n rakennustarvikeosaston aluepäällikkö Marko Suominen kertoo.

Laatu syntyy osaamisesta

Kiillossa laatu luodaan yhdessä koko henkilöstön voimin. Tuotteiden takana on 185 työntekijän verran monipuolista ammattitaitoa.

– Tuotteitamme kehitetään ja valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa Lempäälässä, ja meillä on Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistuksesta. Rakentamisen tuotteissa ja tuotejärjestelmissä paikallinen asiantuntemuksemme näkyy juuri suomalaisiin olosuhteisiin soveltuvina ominaisuuksina, sanoo Kiilto Oy:n rakennustarvikeosaston myyntipäällikkö Miikka Suppula.

Oiva esimerkki uutta luovasta tuotekehityksestä on uusi märkätilan vedeneristykseen kehitetty Kiilto KeraPro pikavedeneriste. KeraProlla saadaan valmista vedeneristepintaa nopeimmillaan jopa tunnissa ja vedeneristeen kalvonpaksuus voidaan mitata ultraäänilaitteella, kalvoa rikkomatta. Uudet ominaisuudet säästävät märkätilaremonteissa huomattavasti aikaa.

Tutustu Kiilto KeraProhon, Suomen nopeimpaan vedeneristeeseen!