Koronaviruksen vaikutus rakentamisen ja teollisuuden kiinnitysratkaisujen liiketoimintoihin

Kiillon rakennustarvikkeiden ja teollisuuden liimojen sekä palonestoaineiden tuotanto toimii tällä hetkellä normaalisti ja tuotteiden varastomääriä on nostettu tavanomaista korkeammalle tasolle, jotta voimme varmistaa tuotteidemme saatavuuden myös poikkeusoloissa. Myynti ja tekninen tuki palvelevat asiakkaitamme pääsääntöisesti puhelimitse, sähköpostilla tai muilla etäviestintävälineillä.

Kiillossa toimii työryhmä, joka seuraa aktiivisesti koronavirustilanteen etenemistä ja ohjeistuksia, ja ohjeistaa varautumistoimenpiteitä konsernissa.

Tilaukset

Jotta tilauskeskuksemme pystyy toimimaan normaalisti, pyydämme asiakkaitamme lähettämään tilaukset toistaiseksi kirjallisesti osoitteeseen tilaus@kiilto.com. Koska tilauksia tulee tällä hetkellä paljon, kannattaa pienet yksittäiset tilaukset mahdollisuuksien mukaan yrittää keskittää isommiksi kertatilauksiksi kaikissa tuoteryhmissä. Näin nopeutamme tilausten läpimenoaikaa.  

Asiakasnoudot

Noudata toimipaikoissamme olevia toimintaohjeita tarkasti! Näillä toimintaohjeilla haluamme varmistaa henkilökuntamme työturvallisuuden ja minimoida tartuntariskejä. Noutotilaukset tulee olla Kiillossa vähintään tunti ennen noutoa, jotta ehdimme käsittelemään tilaukset sujuvasti. Poikkeusoloissa asiakkaat eivät voi odottaa tilausten käsittelyä ja keräilyä toimitiloissamme, joten etukäteen toimitettu tilaus sujuvoittaa kaikkien osapuolten toimintaa.

Tapahtumat ja koulutukset

Kiillon asiakastilaisuudet ja koulutukset perutaan toistaiseksi koronavirustartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi. Hoidamme käynnit ja koulutukset etänä. Varotoimenpiteenä emme toistaiseksi myöskään järjestä kansainvälisiä kokouksia, koulutuksia ja muita yli 10 hengen tilaisuuksia, emmekä osallistu ulkopuolisten tahojen järjestämiin yli 10 hengen kokouksiin, tilaisuuksiin, messuille tai koulutuksiin.

Jos märkätilasertifikaattisi on umpeutumassa, voi Eurofins Expert Servicesin mukaan OmaSertifikaatti.fi –sivustolla tehdä merkinnän ilmoittautumisesta Kiillon koulutukseen. Ilmoita merkinnän yhteydessä, että koulutus on siirtynyt myöhempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi. Tarkempia ohjeita voi tiedustella Eurofins Expert Serviceltä. Olemme äärimmäisen pahoillamme peruutusten aiheuttamasta vaivasta asiakkaillemme. Valitettavasti emme tässä vaiheessa osaa vielä ennakoida, milloin koulutuksemme jatkuvat, mutta informoimme tilanteen muutoksista välittömästi. Ajankohtaisia asioita kannattaa seurata myös verkkosivuiltamme.

Pahoittelemme varautumistoimenpiteistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja esimerkiksi sovittujen vierailujen siirtymistä. Seuraamme tilanteen kehittymistä päivittäin ja muutamme sisäisiä toimintaohjeitamme tarvittaessa.