Kontakti 2015 kertoo suomalaisesta työstä ja osaamisesta

Kiillon asiakaslehti Kontakti 2015 on julkaistu. Voit tutustua lehteen sähköisessä muodossa täällä: Kiilto Uutishuone/Uutiset/Kontakti asiakaslehti   

Tämänkertaisen Konktaktin kantavana teemana on suomalainen työ ja osaaminen. Sitä valottavat lukuisat asiantuntijapuheenvuorot sekä asiakkaidemme vakuuttavat esimerkit. Myös Kiillon osaaminen on monipuolisesti esillä. Artikkelissa ’Molekyylistä menestystuotteeksi’ vieraillaan Kiillon tuotannossa ja esitellään tekijöitä työnsä ääressä. Artikkelin kohteista on kuvattu myös lyhyet videot, joihin voit tutustua artikkelin lopussa olevien QR-koodien avulla.

QR-koodin avataksesi matkapuhelimessasi tulee olla kamera, internetyhteys ja puhelimeen asennettuna QR-koodinlukijaohjelma (QR code reader). Ohjelman voit ladata ilmaiseksi puhelimesi omasta sovelluskaupasta.

Saat lehden postitse, mikäli olet asiakasrekisterissämme tai kiilto-asiakaslehti-kontakti-2015.jpg : 36 kB Kontakti-lehden postituslistallamme. 

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia asiakaslehdellemme. Sellaista voit antaa esimerkiksi oman yhteyshenkilösi kautta tai alla olevalle lehdistöyhteyshenkilöllemme.

Antoisia lukuhetkiä!