Kiinnityslaastit entistä fiksummissa pakkauksissa

Kiilto Pro kiinnityslaastit ovat siirtyneet uusiin pakkauksiin. Tuotteet ovat nyt entistä paremmin tunnistettavissa ja pakkausten päälle on tuotu selkeät ohjekuvat helpottamaan oikean tuotteen valintaa. Uudistukset ovat osa Kiillon ympäristölupausta vähentää pakkausjätteen määrää. Uudistetut pakkaukset on valmistettu 50 % kierrätysmuovista ja ovat täysin kierrätettäviä.

Selkeät tiedot

Uusien kiinnityslaastisäkkien päällä on nyt helposti ja nopeasti luettavat ohjekuvat auttamassa oikean tuotteen valinnassa sekä sen oikeanlaisessa käytössä. 

Tärkeimpien tuotetietojen löytyessä pakkauksen päältä ei säkkiä tarvitse kääntää ympäri tuotetta valittaessa. Myös M1, Dust Free ja Kiilto Rapid System -ominaisuuksista kerrotaan selkeästi pakkauksen päällä.

Tunnistettava ulkoasu

Pakkausuudistuksen myötä tuotteen tunnistaminen työmaaolosuhteissakin on nyt yhä helpompaa, sillä tuttujen tuoteryhmäkohtaisten päävärien lisäksi säkkien alareunaan on lisätty leveä tunnisteväriraidoitus kunkin tuotteen omassa värissä.

Kiillon kiinnityslaastit tunnistaa violetista väristä.

 

Vähemmän jätettä

Uudet kiinnityslaastisäkit ovat täysin kierrätettäviä ja niiden valmistusmateriaalista 50 prosenttia on kierrätysmuovia.

Pakkausuudistus on osa Kiillon Lupaus Ympäristölle -hanketta. Ympäristölupauksessaan Kiilto on linjannut, että vuoteen 2025 mennessä 70 prosenttia pakkauksista on uudelleenkäytettäviä, kierrätysmateriaalia tai uusiutuvaa materiaalia.

Lue lisää Kiillon Lupaus Ympäristölle -hankkeesta täältä.

 

Tiivis ja säänkestävä 

Muovista valmistetut tiiviit ja säänkestävät säkit helpottavat tuotteiden kuljetusta, varastointia ja auttavat tuotetta kestämään vaativiakin olosuhteita pilaantumatta.

Repeytymättömän kiinnityslaastisäkin kestävä kantokahva tekee säkin käsittelystä helppoa.

 

Vanhat pakkaukset käytetään loppuun

Siirtyminen uusiin pakkauksiin tapahtuu vaiheittain sitä mukaa kun vanhat paperiset tuotepakkaukset on varastosta käytetty loppuun. Näin taataan, ettei ylimääräistä jätettä synny. Osa kiinnityslaasteista on jo siirtynyt kierrätettäviin muovisiin tuotepakkauksiin.  

Pakkausuudistuksen yhteydessä myös kahden tuotteen nimi vaihtuu; jatkossa Kiilto Saneerauslaasti on Kiilto Flexfix Saneerauslaasti ja Kiilto Lattialaasti DF Lightin nimi on Kiilto Floorfix DF Rapid.