KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmällä jopa viikkojen ajansäästö

Nopeat linjasaneeraukset ja kylpyhuoneremontteihin käytetty aika ovat olleet viimeisen vuoden puhutuimpia aiheita rakentamisessa. Merkittävimmin kylpyhuoneremontin kestoon vaikuttavat käytetyt tuoteratkaisut ja menetelmät. KiiltoPro Pikajärjestelmä mahdollistaa märkätilarakentamisessa merkittävän ajansäästön.

Järjestelmän tuotteet on kehitetty erityisesti rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisten tarpeisiin. Ratkaiseva hyöty näkyy kuitenkin suoraan myös asunnon käyttäjälle, sillä kylpyhuone saadaan Pikamärkätilajärjestelmän avulla normaaliin käyttöön jo useita vuorokausia, jopa viikkoja totuttua aikataulua aiemmin. Olkoon sitten kyse yksittäisestä kylpyhuoneesta tai koko taloyhtiön linjasaneerauksesta, on tärkeintä valita oikeat ratkaisut asukkaan kannalta mahdollisimman vaivattoman lopputuloksen varmistamiseksi.

Nopeat tuotteet, työtavat ja järjestelmät

Jatkuva ja tiivis yhteistyö urakoitsijoiden ja märkätila-alan ammattilaisten kanssa on antanut runsaasti arvokasta ja ajankohtaista tietoa siitä, mitä markkinoilla tapahtuu ja mitä kentällä vaaditaan. Vastatakseen niin tämän päivän kuin tulevaisuuden märkätilarakentamisen vaatimuksiin, Kiilto on panostanut voimakkaasti nopeasti kuivuvien tuotteiden valikoimaan.

”Remontin aiheuttamasta haitta-ajasta ja sen minimoimisesta on tullut yksi tärkeimmistä kriteereistä tekijän ja tuoteratkaisun valinnassa. Haitta-ajalla tarkoitetaan aikaa, jonka kylpyhuone on poissa asukkaan käytöstä”, kertoo Kiilto Oy:n rakentamisen liiketoiminnan avainasiakaspäällikkö Anssi Rajanen.

Eri työvaiheisiin soveltuvien, nopeasti kuivuvien tuotteiden lisäksi Kiilto on kehittänyt myös työtapoja, työvälineitä ja järjestelmiä ajansäästön maksimoimiseksi. Tämän tuloksena on syntynyt KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmä, joka mahdollistaa merkittävän ajansäästön märkätilarakentamisessa.


Kokonaisvaltainen ajattelutapa on asukkaan etu

KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmän nopeuteen vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi mahdollisuus vedeneristeen levittämiseen ruiskuttamalla sekä ruiskuttamalla levitetyn vedeneristeen kuivuminen laatoitusvalmiiksi jopa tunnissa. Kiilto KeraPro Pikavedeneristeen kalvonpaksuus voidaan mitata ultraäänilaitteella eristettä rikkomatta, minkä ansiosta eristeen paikkauksen kuivumista ei tarvitse odottaa ennen seuraavaa työvaihetta.

KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmän tunnistaa myös Kiilto Rapid System -logosta. Kiilto Rapid System on kokonaisvaltainen tapa ajatella kylpyhuoneremonttia niin että kylpyhuoneen käyttäjälle aiheutuva haitta-aika saadaan mahdollisimman lyhyeksi. Se koostuu uusista menetelmistä vedeneristyksessä, kaikkien Kiillon vedeneristysjärjestelmien yhteensopivuudesta ja nopeiden märkätilatuotteiden kokonaisuudesta.

Tutustu KiiltoPro Pikamärkätilajärjestelmän tuotteisiin tarkemmin tai lue lisää järjestelmään kuuluvan Kiilto KeraPro Pikavedeneristeen eduista.